Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékost is hozhat Torinóból a Bayern

A Bayern kész erősíteni csapatán, és Guardiola úgy látja, hogy a védelem szorul némi vérfrissítésre. A Torino két védője, Glik és Darmian a kiszemeltek. 

Glik és Darmian jövőre már a Bayernben ünnepel? - Forrás: stopandgoal.net

Glik és Darmian jövőre már a Bayernben ünnepel? – Forrás: stopandgoal.net

Kamil Glik a Torino csapatkapitánya, az idei szezonban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, nem csoda, hogy felfigyeltek rá a bajorok. A Tuttosport úgy tudja, hogy a müncheniek 15 millió eurót sem sajnálnának a 27 éves lengyel középhátvédért, ugyanakkor a fizetésével lehet gond. Ugyanis nem csak Bayern vadászik Glikre, hanem a Manchester City is, akik 2 millió eurót adnának szezononként a játékosnak, a németek viszont ezt sokallják. Azonban az sincs kizárva, hogy mindkét együttes hoppon marad, mert a Torino illetékeseivel a játékos ügynöke tárgyalásokat folytat a szerződéshosszabbításról. Évi 1,8 millió eurót kereshetne Glik a hírek szerint, ha aláírná az új szerződést.

Darmian sokoldalúságával és megbízható védőmunkájával több klubnak is felkeltette a figyelmét, de úgy néz ki, hogy a Bayern van pole pozícióban a szerződtetését illetően. Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a Bayern és a Torino már meg is állapodott az árban, viszont van egy olyan opció is, hogy mindkét játékost viszi a német rekordbajnok 30 millió euró ellenében.

Tereh Balázs