Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Lezárult az Ibra-saga!?

Úgy fest, hogy pont került a Zlatan Ibrahimovic jövőjét illető találgatásokra. Az elmúlt időszakban rendre a svéd támadó távozásáról írtak az újságok, most azonban megszólalt a hórihorgas csatár ügynöke, s elmondta, hogy pártfogoltja nem megy sehova.

Ibra

Persze a szó elszáll, az írás megmarad, hisszük ha látjuk, ha lezárult az átigazolási időszak, minden esetre Mino Raiola szerint a 33 esztendős támadó továbbra is a Paris Saint-Germain csapatát erősíti, s a tengerentúli kaland még várat magára.

Zlatan 2012 nyarán hagyta el Milánót, azon belül pedig az AC Milant, s azóta a párizsi klub története és neve összefonódott. Az elmúlt három szezonban 129 mérkőzésen szerepelt klubcsapatában, s 106 gólja mellett 43 alkalommal szolgálta ki gólpasszal társait. A kitűnő futballtudás mellett igen egyéni stílussal megáldott gólfelelős a mögöttünk álló szezonban 37 mérkőzésen 30 gólt és 8 asszisztot jegyzett.

Olvashattunk pletykákat, miszerint a Juventus és az AC Milan is szívesen látná csapatában a svédet, ám sokkalta komolyabbnak tűnt a beharangozott tengerentúli kaland, miszerint ő is az MLS-be megy Lampard és Gerrard után.

Őszi Ádám