Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic-nak elege van a pletykákból

Saját elmondása szerint is kezd elege enni a pletykákból Zlatna Ibrahimovic-nak, aki tavasszal már a harmadik francia bajnoki címét ünnepelte, a Paris Saint-Germain csapatával.

zlatan-ibrahimovic_7ke59ecxsafo13rmrvydc4a02

Az elmúlt időszakban szinte a semmiből kerültek elő olyan találgatások, miszerint a svéd válogatott sztárja a következő szezont már nem a párizsi csapatnál fogja tölteni. Ibrahimovic-ot a lapok leginkább a Chelsea-vel, és a Milannal hozták szóba. Mindkét eshetőségre volt kiváló magyarázat is. A londoniaknál állítólag szeretnék összehozni újra a rettegett párost, Ibra, és José Mourinho személyében, míg a Milannál ismét a hórihorgas támadóra bíznák rá, a bajnoki elsőség megszerzését, akárcsak 2011-ben.

Ám Ibra ma egy sajtótájékoztatón fejezte ki elégedetlenségét, a felesleges pletykákkal kapcsolatban:
„Én a PSG-hez tartozok. Van még egy évre szóló szerződésem. A pletykák nem igazak. Én a PSG játékosa vagyok. Én tényleg nem hinnék ezeknek. Mi mindent megnyertünk ebben a szezonban. Elképzelésem sincs, hogy a pletykák honnan vannak, azt gondolom, hogy az embereknek muszáj valamit írni. A Bajnokok Ligája nem fontos. Én szívesebben játszok egy olyan klubban, amelyet szeretek, és szórakoztat. Ráadásul egy olyanban játszok, amelyik ott van a Bajnokok Ligájában, és ez boldoggá tesz.” – zárta rövidre a találgatásokat, a Ligue 1 2014-15-ös idényének második leggólerősebb játékosa.

Balogh József