Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Győzelmi úton maradt a City, nyert a New England is – videóval

A City ismét nyerni tudott, és Diskerud újra betalált, ahogy Villa is gólt lőtt, és egy gólpasszt is kiosztott a spanyol, míg a New England is hazai pályán aratott sikert!

MLS David Villa

David Villa góllal és gólpasszal járult hozzá a New York City sikeréhez (forrás: twitter.com/MLS)

New York City – Montreal Impact 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Villa (31′), Diskerud (76′), Poku (90′), ill. Lefevre (88′)

A múlt hétvégén győzelmi ösvényre lépő New York City folytatta a haladást a megkezdett úton. A találkozó első gólját David Villa szerezte a 31. percben! A spanyol támadó 4. alkalommal volt eredményes a szezonban (1-0). Válasz nem jött már a szünetig, és a fordulás után is a City talált be előbb! Diskerud a múltkori gólja után megint eredményes tudott lenni, s a 76. percben kétgólosra nőtt a hazaiak előnye (2-0). A hajrában jött Lefevre révén a szépítés a kanadai csapat részéről (2-1), de Poku gólra váltotta Villa labdáját három perccel az Impact találatát követően, így otthon tartotta a három pontot a metropolisz együttese!

New England Revolution – Chicago Fire 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Fagundez (48′), Davies (50′)

Két gyors, egymást követő góllal döntötte el a három pont sorsát a hazai New England. Az élre hajtó keleti együttes a fordulás után brillírozott találatok terén legalább is. Elsőként Fagundez köszönt be, aki a 48. minutumban tudott eredményes lenni, majd két perccel azután Davies kétgólosra növelte a Revolution előnyét. Válasz nem jött a konferencia végmezőnyében kuksoló Fire csapatától, így két keleti együttes is otthon tartotta a győzelemért járó pontokat.

A folytatásban:
Június 15., 01:00 Orlando City – DC United (Eurosport)

A góllövőlista élmezőnye:
1. Kamara (Columbus Crew)  – 10 gól
2. Wondolowski (San Jose Earthquakes) – 8 gól
3. Dempsey, Martins (Seattle Sounders), Bruin (Houston Dynamo), Giovinco (Toronto FC) – 7 gól
6. Rivero (Vancouver Whitecaps), Branes (Houston Dynamo), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Barnes (Houston Dynamo), Kaká (Orlando City), Adi (Portland Timbers), Davies (New England Revolution) – 6 gól
12. Perez (FC Dallas), Altidore (Toronto FC), Wright-Phillips (New York Red Bulls), Arrieta (DC United), Larin (Orlando City) – 5 gól

Végezetül pedig a bajnoki tabella:

MLS

Nagy Dávid