Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oscar marad Londonban!

A főszereplő szerint pont került az egyik leghosszabban nyúló átigazolási pletyka végére, ami nem csak az angol, de az olasz bajnokcsapat terveit is nagyban befolyásolta az eddigi játékospolitikában. 

Kép forrása: premierfoci.hu  Oscar hűségesküjét a Juventus bánhatja

Kép forrása: premierfoci.hu
Oscar hűségesküjét a Juventus bánhatja

A brazil válogatott, és az angol bajnok Chelsea csapatának oszlopos tagja, Oscar kijelentette, hogy hiábavaló minden híresztelés, ő bizony marad a londoniaknál. A 23 éves középpályást az utóbbi időben már kész tényként ábrázolva összeboronálták az olasz bajnok, és Bajnokok Ligája-döntős Juventus csapatával, de a jelek szerint ez idén már nem jön össze. Az olaszok vezetőedzője, Massimiliano Allegri nagyon szerette volna megszerezni a Chelsea-től a középpályást a távozó Andrea Pirlo helyére, de most maga a játékos nyilatkozott az ügyben:

“Én maradok a Chelsea-ben. Nem akarok elmenni, a szerződésem még él, és nincs más célom, csak, hogy minél több trófeát nyerjek a csapattal. Szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket, és jó lenne Európában is újra felérni a csúcsra. Minél több kupát akarok nyerni a következő idényben, de csak a Chelsea mezében!” 

Világos beszéd, aminek alighanem Londonban örülnek, Torinóban már kevésbé. Massimiliano Allegri ugyanis Pirlo távozása óta igencsak meg van szorulva, és szeretne egy hasonló kaliberű középpályást igazolni, és erre Oscar tűnt megfelelőnek, valamint az angolok menedzsere, José Mourinho sem jelentette ki egyértelműen, hogy a játékos nem eladó. Ám nincs nagy mozgás a kékeknél, így várható volt, hogy a tavalyi csapat gerince együtt marad, és ebből egyelőre nem is engednek. Nagyon valószínű tehát, hogy Allegri továbbra sem alhat nyugodtan, és újabb nagy volumenű transzferen kell elgondolkodnia.

Demmel László