Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Bruyne a spanyol pontvadászatban!? – sajtóhír

Egymás után érkeznek a pletykák, most éppen Kevin De Bruyne a Wolfsburg belga kiválósága került a középpontba. A 24 esztendős támadó középpályásra vadásznak Európa sztárcsapatai, ám azt, hogy hol köt ki végül még nem lehet tudni. 

kevin-de-bruyne-wolfsburg-europa-league_1bne4fkc02vsn1ppf88zb1ouzh

A Chelsea hatalmas tehetségként igazolta le De Bruynet, ám Mourinho nem preferálta, így a távozás mellett tette le a voksot a fiatal játékos. Jó döntés volt, ugyanis Wolfsburgban megmutathatta, hogy mire is képes, s egy szezont követően lába előtt hevernek a kérők, ő azonban még mindig a német klubot erősíti. A Bundesliga legjobb játékosának választották a tavalyi szezonban, s szombaton a Német Szuperkupát is a magasba emelhette, miután legyőzték büntetőkkel a Bayern Münchent. A Farkasok ott vannak a Bajnokok Ligája főtábláján, így az sem elképzelhetetlen (sőt..), hogy De Bruyne marad a német klub játékosa.

Ezidáig a Manchester United és a Manchester City érdeklődéséről lehetett hallani, illetve a Paris Saint-Germain révén is többször felvetődött a neve. A német sajtó azonban olyan híreket hozott, mely szerint az FC Barcelona érdeklődik iránta, s nem kizárt a klubváltás.

A német sajtóval merőben ellenkező vonalat képvisel a katalán sajtó, szerintük a Liverpool kulcsembere érkezik a Nou Campba! Hogy mi lesz? – Ember legyen a talpán, aki megmondja, az átigazolási szezon zárásakor biztosan okosabbak leszünk.

Őszi Ádám