Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Nagyot hajrázhat az Everton

Az Everton a finisben húzhat bele, avagy sajtóinformációk szerint három játékos is a Goodison Park öltözőjében találhat új otthonra. Izgalmas liverpooli végjátékra van kilátás.

everton_fc_2015_wallpaper___by_shangeeth_sugumar_by_shangeeths-d8c4qts

Kevesebb mint egy hét, mindössze ennyi van hátra az idei nyári átigazolási szezonból, a kapuk szép lassan elkezdenek bezárulni. Az utolsó napokban még nagy játékosmozgásra van kilátás, az Everton aktív szereplő lehet. Ezidáig kulcsember nem hagyta el a csapatot, mely erősödni viszont papíron erősödött, sőt tovább erősödhet.

Gerard Deulofeut megvették az FC Barcelonától, míg Tom Cleverley Manchesterből érkezett, ráadásul lejáró szerződéssel szabadúszóként.

Ami pedig a lehetséges érkezőket illeti,  Ramiro Funes Mori személyében egy argentin belső védő érkezhet, a River Plate 24 esztendős labdarúgója 5,5 millió fontért válthat klubot. A nagy fogás pedig Bernard lehet, a Shakhtar Donets brazil válogatott csatára, aki 20 millió font körüli összegbe kerülhet. Emellett pedig Adnan Januzaj kölcsönvételéről sem mondtak le a kékek, igaz ezt mi nem igazán látjuk reálisnak, ugyanis Van Gaal láthatóan preferálja a 20 esztendős belgát, aki remekül kezdte a szezont a Vörös Ördögöknél.

Őszi Ádám