Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási piac: Az angol hajrá élőben – folyamatosan frissül

A nagyján már túl vagyunk, hétfőn sok kérdésre választ kaptunk, s zömével bezárt minden piac, persze kivételt képeznek, az oroszok, a törökök és még pár ország, azonban ami a csúcsfutballt illeti, Anglia az egyetlen hely, ahol még nem zárultak be a kapuk (vannak kérdőjelek bőven), ennek oka pedig a bankok hétfői zárva tartása. A FociClub.hu élőben közvetíti a keddi 19 óráig tartó finist, tartsatok velünk és nem maradtok le semmitől! Cikkünk folyamatosan frissül, jó olvasgatást.

tw2

19:00 Itt a vége! Eddig akinek a papírjai hivatalosan is beérkeztek, az klubot váltott, akinek pedig nem, az idén már nem is fog! Természetesen még hosszú órákon át kerülhetnek majd elő olyan transzferek, amiről még nem tudunk, vagy nem hivatalos. Az Arsenal úgy fest, hogy ezúttal sem igazolt senkit, míg Martial és Berahino, illetve klubjaik és kérőik azért adtak nekünk munkát, ahogyan a West Ham United is! Köszönjük figyelmeteket, tartsatok velünk, olvassátok a FociCLub.hu-t!

18:30 Részletek a Manchester United sztárigazolásáról! (KATT)

18:26 HOHOHO!!! – Bekeményített Berahino és ország világ előtt jelentette ki twitteren, hogy kitolt vele klubja, erről nem kíván beszélni, de ígérgeti, soha többet nem lép pályára a WBA színeiben! Ez úgy hangzik, mint egy ultimátum, miszerint kevesebb mint fél órája van klubjának még egyszer átgondolnia a dolgot. A Spurs 23 millió fontot ajánlott, az nem kellett, ám hogy áll-e még az ajánlat…!? Forró dróton figyeljük az eseményeket.

18:25 A Spurs jobbhátvédjét happolta el a Sunderland! – hivatalos (részletekért KATT)

18:17 BRÉKING! HIVATALOS! – Vége a huzavonának, Anthony Martial a Manchester United labdarúgója, a francia tehetség United mezzel került bemutatásra. A Sky Sport arról ír, 36 millió fontban egyeztek meg a felek, ám ezt egyelőre sem a United, sem pedig a Monaco nem erősítette meg.

Teljes képernyő rögzítése 2015.09.01. 182056

18:10 Újabb üzlet dőlt dugába, de milyen üzlet!!! A Tottenham roppant komoly, már-már túlzó ajánlatot tett a Southampton játékosáért. Viktor Vanyama azonban nem eladó, pedig Éric Lamela és plusz 27.3 millió euró szerepelt az ajánlatban.

17:55 Úgy fest, hogy futószalagon jönnek, az elutasított ajánlatok, a Chelsea is készült egy nagy dobásra, ám a Paris Saint-Germain jelezte, Marquinhos nem eladó, legalábbis annyiért nem, amennyit a londoni kékek ajánlottak. Hogy milyen összegről van szó, ezt nem tudjuk.

17:51 Az Everton elutasította a Norwich City ajánlatát. a Kanárik Steven Naismith kezét szerették volna megkérni 7-8 millió fontért cserébe.

17:40 Nincs tovább, a West Brom újra és újra kikosarazta a Spurs ajánlatát, melyet Berahino játékjogáért tettek! Könyveljük el, hogy a 22 esztendős támadó marad Gera Zoltán egykori csapatánál. Állítólag pedig 23 millió font volt az ajánlat, ami nem kevés…! Persze a WBA-nál azt nézik, hogy a MU mennyit fizethet Martialért…!

17:33 Újabb bejelentést tett a West Ham, Viktor Moses és Alex Song után Antonio is a Kalapácsosoknál folytatja pályafutását. A klub már hivatalos twitter oldalán be is mutatta a labdarúgót.

Teljes képernyő rögzítése 2015.09.01. 173114

17:27 Dörzsölik a tenyerüket a Lyon vezetői, avagy Anthony Martial után komoly pénz állhat a klubhoz. Az AS Monacónak eladott labdarúgó után ugyanis komoly százalékos részesedés jár a szerződések alapján. Amennyiben 36 millió font lesz a vételár, abban az esetben 7,35 millió a Lyon számlájára kerülhet. Az Olympique két éve 4,4 millió fontért adta el a támadót az AS Monaconak. No de hol van már a United hivatalos bejelentése?

17:24 Hivatalossá vált, Joelon Lescott a EBA-tól az Aston Villához szerződött

16:50 Pletykamentesen fordulunk az utolsó két órára, hatalmas a cseng Angliában! Vihar előtti csend!?

16:25 Kapust igazolt az Aston Villa, a Premier Leagueben folytatja a montenegrói reménység Matia Sarikc. Az ifjú portás a belga Anderlecht labdarúgója volt, három éves szerződést kötöttek vele.

16:00 A mai nap eddigi legdrágább igazolása! (Vajon lesz ennél drágább üzlet!?) –>Skóciából igazolt a Southampton! – hivatalos (Részletekért KATT)

16:17 De Gea-saga! – Tíz pontos Real vádirat a MU-nak… (Részletekért KATT)

16:01 Miközben kevesebb mint három óra múlva piaczárás, a Manchester United és a Real Madrid még mindig egymásra mutogat, a spanyolok kiadtak egy tíz pontos vádiratot, miszerint részleteik, hogy miért is az angolok a hibásak. A Vörös Ördögök szerint, ha valaki hibázott, az a királyi gárda volt…!  (Nemsokára részletes cikket olvashattok róla)

15:49 Nathan Dyer kölcsönbe mehet, a Swansea City a Leichester City-nek adhatja kölcsön csatárát.

15:35 Witsel maga jelentette be, hogy biztosan nem vált klubot januárig – “Nem távozom, ezt a döntést a Zenit hozta meg tegnap, mert ilyen rövid idő alatt nem talál a helyemre mást. Elég kér, mert reméltem, hogy sikerül nyélbe ütni a klubváltást. Most már biztos, hogy a Zenitnél maradok januárig!” – A 26 esztendős belga irányító a nyár folyamán a Juventus, az AC Milan és a Tottenham célkeresztjébe is belekerült.

15:23 Akcióban a Chelsea, Papy Djilobodji után Michael Hector játékjoga is a kékek kezébe kerülhet. A 23 esztendős belső védőért 4 millió fontot fizethet Jose Mourinho csapata, s egyből visszalövi a játékost kölcsönbe jelenlegi csapatához a Readinghez.

15:11 Szigetországi hírek szerint nem lesz megállapodás az Arsenal és a Paris Saint-Germain között Edison Cavani ügyében, ugyanis előbbi sokallja a franciák által kért 50 millió fontos összeget.

14:53 HIVATALOS! – Végre valami! Reggel még csak pletyka volt, mostanra hivatalossá vált, Glenn Murray aláírt és az újon Bournemouth labdarúgója lett. A felek 3 esztendős kontraktust firkantottak alá. Az eladó a Crystal Palace.

Teljes képernyő rögzítése 2015.09.01. 145224

14:51 Továbbra is pang az angol átigazolási piac, miközben Anthony Martial korábbi csapata a Lyon twitteren kívánt sok szerencsét a Manchester Unitedhez távozó 19 esztendős labdarúgónak.

14:43 Továbbra sem igazolt mezőnyjátékost az Arsenal, csak Petr Cech érkezett az Emiratesben! Ezzel a statisztikával az öt európai topligában egyedüli Arsene Wenger csapata.

14:22 Több mint 30 millió euró cserélhet gazdát, amennyiben a Bayer Leverkusen és a Manchester United tényleg megegyezik Hakan Calganoglu átigazolásáról, írja a Transfer Deadline.

14:20 A Manchester City teljesen inaktív az utolsó napon, Pellegrini kiköltekezte magát, minden a tervek szerint zajlott.

14:05 Az angolok szigorúan tartják az ebédidőt, alig történik valami a szigetországban! Reméljük nemsokára felpörögnek az események, kevesebb mint öt óra a zárásig! Ha a délutáni teát és az uzsonnát is megtartják…

13:36 Közben az is eldőlt, hogy fellebbezés ide vagy oda David de Gea nem lesz a Real Madrid játékos idén. Marad a Manchester Unitednél még egy évig.

13:26 Több forrás is azt állítja, hogy az Arsenalnál az idei átigazolási szezonban már semmiféle mozgás nem lesz játékosfronton. Arsene Wenger vajon idén dacból nem igazolt? Ez ismét kevés lesz a bajnoki címhez az Emiratesben!?

13:15 Az Arsenal szurkolóit sokkolná a Galatasaray! (Részletekért KATT)

13:11 Kölcsönadta csatárát a Chelsea! – hivatalos (Részletekért KATT)

12:45 Papy Djilobodji 4 éves szerződést írt alá a Chelseavel, várunk a londoniak hivatalos bejelentésére. A Nantestól érkező játékosért 3 millió fontot fizetett Jose Mourinho csapata.

12:43 A hírek szerint a korábbi Manchester City és West Brom védő Joelon Lescott teljesítette az orvosi vizsgálatot az Aston Villanál, így hamarosan hivatalos lesz a transzfer.

12:34 Ahogy arról korábban beszámoltunk Anthony Martial átesett az orvosi vizsgálatokon a Manchester Unitednél és vissza is tért hazájába, hogy a válogatottal készüljön, így már csak a hivatalos bejelentés maradt.

3600

12:12 Kouyate a West Ham egyik ásza a Tottenham kiszemeltje, legújabb hírek szerint a “Kalapácsosok” már vissza is dobtak a londoniaktól egy 15 millió fontos ajánlatot a játékosért.

12:05 Jeremy Wilson a Telegraph informátora -aki jól értesült Arsenal ügyekben- szerint, az “Ágyúsoknak” befejeződött az idei átigazolási szezon. Kérdés, hogy sikerült-e valakit megszerezni és azért, vagy abszolút nem igazoltak Wengerék Cech után.

12:01 Berahino és Adebayor is klubot válthat (Részletekért KATT)

11:59 Argentínából érkezik az Everton bekkje – hivatalos (Részletekért KATT)

11:49 Túladott 19 esztendős csatárán a Manchester City, a spanyol másodosztályú Almeria 500 ezer eurót fizetett José Pozo játékjogáért. A felek 2020-ig szóló kontraktust kötöttek.

11:37 Tegnap megköttetett, ma pedig hivatalosan is bejelentették, a Real Batisben folytatja pályafutását Ricky van Wolfswinkel. A támadó csődöt mondott a Norwich City színeiben, egy évre adták kölcsön. A sevillai klubnak a szezon végén opciós joga lesz.

11:29 Horvát válogatott csatárt igazol a West Ham, az üzlet bár még nem hivatalos, de annak tekinthető! A 30 esztendős Nikica Jelavic ugyanis már a “Kalapácsosok” mezében pózolt a stadion gyepén. A másodosztályba visszacsúszó Hull City az eladó, míg a Norwich City és a szintén érdeklődő Werder Bremen hoppon maradt. Utóbbi már ugye tegnap…

11:25 De Gea-saga! A Manchester United mossa kezeit, eladóként minden dokumentumot időben eljuttatott, a probléma a Real Madridnál lépett fel, a spanyol kollégák hibáztak.

11:18: Bombaüzlet a láthatáron a PSG és az Arsenal között! (Részletekért KATT)

11:03 BRÉKING! Továbbra sem köttetett meg Anthony Martial és a Manchester United frigye. A francia támadó átment az orvosin már tegnap, a hivatalos bejelentés azonban még várat magára. Közben repkednek az eurómilliók, több forrás is 80 millió eurós vételárról ír! Itt mindenki teljesen meghülyült!?

11:00 Dimitar Berbatov újra a Premier Leagueben!? A hírek szerint a 34 esztendős szabadúszó csatár az Aston Villa célkeresztjében van.

10:55 HIVATALOS: Az Everton nem teketóriázott, 15 millió eurót fizettek az argentin River Plate belső védőjéért. A 24 esztendős Ramio Funes Mori hosszútávú szerződést kötött, 2020-is írt alá.

Teljes képernyő rögzítése 2015.09.01. 105615

10:45 Glenn Murray is klubot válthat, a Crystal Palace 31 esztendős csatára az újonc Bournemouth labdarúgója lehet.

10:30 Két nyári transzfer is a Premier Lieague történetének Top5 legdrágább klubváltása között!
2014 Angel Di Maria £59.7m Real Madrid – Manchester United
2015 Kevin de Bruyne £55m Wolfsburg – Manchester City
2011 Fernando Torres £50m Liverpool – Chelsea
2015 Raheem Sterling £49m Liverpool – Manchester City
2013 Mesut Ozil £42.4m Real Madrid – Arsenal
Ehhez az illusztris társasághoz pedig még akár a mai nap folyamán csatlakozhat Edison Cavani

10:20 Ahogyan azt korábban is jeleztük, nem csak az angol piac van nyitva, Skóciába, Romániába, Oroszországba, Portugáliába és Törökországba is lehet még transzfereket lebonyolítani. A Sky Sport ennek megfelelően egy igen irreálisnak tűnő hírt hozott le, miszerint a Galatasaray szerződtetni kívánja az Arsenal válogatott labdarúgóját Alex Oxlade-Chamberlaint. Minden esetre jegyezzük meg lehetséges opciónak…

10:15 HIVATALOS: Nyílt titok volt, kedd kora délelőtt pedig hivatalossá vált, Alex Song immáron nem az FC Barcelona játékosa! A 27 esztendős kameruni védekező középpályás a West Ham United játékosa lett. Ha pedig West Ham, ne menjünk sehova, állítólag forró dróton tárgyalnak a városi riválissal Emmanuel Adebayor megvásárlásáról.

Teljes képernyő rögzítése 2015.09.01. 101209

10:12 A Spurs is aktív részese lehet az utolsó napnak, az Arsenal ősi riválisa csatár poszton szeretne erősíteni, s még egy utolsó hajrát indíthat a tavalyi év felfedezetlenje Saido Berahino megszerzéséért.

10:10  Joachim Löw is felszólalt transzfer ügyben! – “Néha nagyon meglepő összegekért cserélnek klubot a játékosok. El kell fogadnunk, hogy ennyit hajlandóak fizetni a klubok, de ez megdöbbentő, és valahol aggasztó is…” – utalt De Buryne (75 millió), vagy éppen Julian Draxler (36 millió) klubváltására.

10:06 BRÉKING! A mai nap az Ágyúsokról szólhat, Arsene Wenger a hírek szerint Párizsban tartózkodott a tegnapi nap folyamán, s robbanhat az átigazolási bomba! Nem egy, hanem két Paris Saint Germain játékost is megvehet a londoni klub, név szerint Edicon Cavanit és Adrian Rabiot! De vajon mennyi az annyi!?

10:01 A Sky Sports arról ír, hogy a WBA-ból az Aston Villába teheti át székhelyét Joleon Lescott. A 26 esztendős korábbi angol válogatott védő egy év után hagyhatja el a WBA-t!

09:55 Hétfőn a Napoli és a Sampdoria között kútba esett egy üzlet, mert a felek kicsúsztak a határidőből, míg a De Gea-saga pedig már-már bohózattá vált, másodperceken múlott, hogy a spanyol hálóőr a Real Madrid labdarúgója lehessen. Az eset kapcsán megszólalt Gary Neville a Manchester United legendás védője, aki azt mondta, hogy újra kell gondolni az egész átigazolási szisztémát, ezt a cirkuszt meg kell szüntetni, nincs mese!

09:50 Minden, ami tegnap a piaczárás során történt! Pletykák, hivatalos transzferek. Lemaradtál!? Semmi gond, most elolvashatod (Részletekért KATT)

09:45 KÖSZÖNTJÜK KEDVES OLVASÓINKAT! Tegnap Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Magyarországon is lezárult az átigazolási piac, ahogyan számos más európai országokban, Angliában azonban más a helyzet! A bankok hétfői zárva tartása miatt a finis a keddi napra tevődött át, a kluboknak magyar idő szerint 19 óráig kell leadni a hivatalos dokumentumokat minden egyes átigazolás kapcsán a hivatalos szerveknek. Cikkünk folyamatosan frissülni fog, tartsatok velünk és nem maradtok le semmiről, ami a mai nap folyamán Angliában történik. Jó olvasgatást!

Szerző: A FociClub.hu szerkesztőségének tagjai
(Szerkesztette: Őszi Ádám, Herczeg Zsolt)