Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Harry Kane nem egy szezonos csodagyerek!”

Nem indult fényesen a Tottenham Hotspur új idénye a Premier League-ben. A formahanyatlást sokan az egyik kulcsemberre, Harry Kane-re vezetik vissza, ám a csapattársa megvédte a 22 éves támadót. 

Kép forrása: zeenews.india.com  Idén még nem jutott ki a bajnoki gólörömből Kane-nek...

Kép forrása: zeenews.india.com
Idén még nem jutott ki a bajnoki gólörömből Kane-nek…

 

Sem a londoni Tottenham, sem pedig a tavaly üstökösként berobbanó Harry Kane számára nem alakulnak olyan remekül a dolgok az angol bajnokságban, mint a tavalyi idényben, de egyelőre nem pánikolnak MauricioPocchettinóék. Az egy vereséggel, és három döntetlennel kezdett Premier League szezont a hétvégén sikerült megtoldani az első győzelemmel, ráadásul az eddig jól teljesítő Crystal Palace ellenében. Harry Kane ezúttal sem szerzett gólt, és a 2014/15-ös idény második legjobb gólszerzője egyelőre nem találja ugyanazt a formát, így a csapata is beragadt a rajtnál, és sokan azt vetik a fiatal játékos szemére, hogy előtte az összes puskaporát. Most játékostársa, a belga válogatott Jan Vertonghen vette védelmébe Kane-t a türelmetlenkedőkkel, és kritikusokkal szemben:

“A szerencse elpártolt tőle, de ezt Harry is tudja. Most éppen ilyen időszaka van, de ez mindenkivel megesik egy pályafutás alatt. A válogatottban már eredményes volt, és az edzéseken is remekül teljesít neki, a meccseken viszont egyelőre kifelé pattannak a labdái, de ez hamarosan megváltozik majd! Ő nem egy olyan srác, aki egy szezonban berobban, aztán soha többé nem hallunk róla. Nem egy szezonos fickó. Jönni fognak az eredmények, emiatt nem aggódom, és másoknak sem kellene. Jó csapatunk van, és a tavalyi szereplés után jobban figyelnek Harry játékára is, az ellenfeleink már nem írják le őt, igyekeznek megfogni. De nem fog sokáig sikerülni!” 

Ebben nagyon reménykedhetnek a Tottenham drukkerei, ugyanis holnap este a Ligakupa keretein belül a városi rivális Arsenal fog a White Hart Lane-re látogatni, és egy győzelemmel Arséne Wenger csapata ellen, nagy lökést adhatnának a hétvégi Manchester City elleni bajnokira is maguknak. Egyik meccs sem lesz könnyű, de a gyenge idénykezdet miatt a Spurs már nem vehet félvállról egyetlen sorozatot sem.

Demmel László