Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19: Elúszott!

Nem jutott tovább a magyar korosztályos válogatott, miután döntetlent játszott a horvátokkal, miközben Montenegró legyőzte Kazahsztánt.

fotó: mlsz.hu

fotó: mlsz.hu

Hiába vezetett a magyar válogatott Horvátország ellen, csak egy pontot szerzett meg Österlund kapitány együttese, így eldőlt, hogy a montenegrói válogatott mellett a házigazdák jutottak a tavaszi elitkörbe.

Jól kezdték a mieink a találkozót, ám az idő múlásával kiegyenlítetté vált a játék. Az első negyedóra végén Korozmán Kevin szerzett vezetést, ám a szünet után már semmire sem mentünk az előnnyel, merthogy előbb Czingráber kapott piros lapot, majd nem sokkal később Korozmán hozta nehéz helyzetbe a mieinket második sárgájával. Ekkor már egyenlő volt az állás, mivel a védőnk szabálytalanságával tizenegyeshez jutottak a horvátok. Ezzel a ponttal kiestünk.

Magyarország – Horvátország 1-1 (1-0)
Magyarország: Gyollai – Szivacski, Czingráber, Szalai Á., Tóth B. – Rózsahegyi, Vogyicska – Szabó B. (Fodor A., 53.), Murka (Haris, 56.), Korozmán – Boros (Pávkovics, 72.)
Horvátország: Letica – Kulenovic (Kolar, 80.), Kalaica, Mikulic, Anocic – Knezevic, Bitunjac, Fintic (I. Bozic, 64.) – Spoljaric (Grubisic, 76.), Matic, Brekalo
g.: Korozmán (15.) ill.: Knezevic (50., 11-esből)

A másik mérkőzésen:
Kazahsztán – Montenegró 1-2

A végeredmény:

U19

Gavalovits Sándor