Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp nem izgul Reus miatt

Alighogy kinevezték a német Jürgen Kloppot a Liverpool újdonsült menedzserének, a sajtó máris eszeveszetten faggatja a hóbortos szakembert, hogy kiket szeretne megszerezni a keret megerősítésének érdekében.

www.reviersport.de

www.reviersport.de

Természetesen nem a brit médiáról lenne szó, ha az nem bocsátkozna már jó előre komoly találgatásokba. A sajtó ugyanis azt találgatja gőzerővel, hogy Klopp vajon korábba csapatától, a vele sikert sikerre halmozó Borussia Dortmundból ki fog átszerződni az Anfield Roadra régi mesterét követve.

Már Klopp hivatalos kinevezése előtt lehetett hallani a pletykát, miszerint a „Vörösök” vele együtt nézték ki maguknak a Dortmund vezérét és legértékesebb játékosát, Marco Reus-t. Ezzel kapcsolatban kérdezték meg a német mestert, miszerint mit szólna ahhoz, ha a német válogatott támadó nem szeretne Liverpoolba igazolni?

„Nem érdekel. Ha nem tudunk aláírni egy olyan játékossal, mint ő, az nem fog érdekelni minket. Más játékosok is vannak. Miért figyelnénk csak mindenképpen drága játékosokat? Az egész világon vannak focisták… Vannak más játékosok itt-ott…” – elmélkedett Klopp, ám egyáltalán nem tagadta, hogy egyszer szeretné látni csapatában Reus-t.

Balogh József