Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Florenzi: Minden a Bayer ellen fog eldőlni

Alessandro Florenzi szerint a Bayer Leverkusen elleni két meccsen dől el majd minden, ezért ez a két mérkőzés nagyon fontos.

bl romalever

Ma este csap össze a Bajnokok-Ligája E csoportjában a Bayer Leverkusen és az AS Roma. A mérkőzés Németországban kerül megrendezésre a BayArenaban. Az olasz fővárosi csapatnak mindenképp győznie kell, ha a csoportból tovább akar jutni, hisz mindössze 1 ponttal rendelkezik, igaz azt a címvédő Barcelona ellen szerezte. Az akkor óriási gólt rúgó Florenzi nyilatkozott a németek elleni összecsapásról. Ő is megerősítette, hogy a ASR-nak oda kell figyelnie a következő mérkőzésen\mérkőzéseken, ha továbbra is a Bajnokok-Ligájában szeretnének játszani.

“Hosszú ideig nem szerepeltünk a BL-ben, tavaly pedig minden tőlünk telhetőt megtettünk.” – kezdte a sajtótájékoztatót Florenzi.

“Ebben az évben már szeretnék egyel előrébb lépni és továbbjutni, de minden a keddi és az azt követő meccsen fog eldőlni. Azt szeretnénk, ha mi döntenénk a saját sorsunkról. A BATE elleni meccsel ellentétben, sokkal több cinizmussal és fókuszáltabban lépünk majd pályára.”

Kétségtelen, hogy a Roma és Leverkusen között dőlhet el a második hely sorsa. A Barca a Bate Boriszov ellen fog megmérkőzni, ahol vajnyi kevés esély mutatkozik arra, hogy a katalánok pontokat hullajtsanak.

fotó: tips4kicks.com

Borbély Szabolcs