Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elszállóban az Arsenal! – Íme a sérültlista

A hétvégi csalódást keltő Norwich elleni 1-1 alkalmával az Arsenal újabb esélyt szalasztott el arra, hogy felkapaszkodjon a tabella elejére. Ráadásul a kulcsjátékosok sérülése sújtja tovább az így is szétesett csapatott.

Kép forrása: telegraph.co.uk  Wenger nem lehet elégedett...

Alexis Sanchez, Laurent Koscielny és Santi Cazorla. Most ezzel a névsorral bővült az így is tetemes sérült lista. Amin az alábbi játékosok találhatóak: Gibbs, Arteta,Coquelin,Wilshere,Rosicky,Walcott és Welbeck.

Egyenlőre nem tudni, hogy a három új jelentkezőnek milyen súlyosak a sérülései.

Arsene Wenger a csapat menedzsere mérkőzés után azt mondta, hogy talán legjobb játékosának Sancheznek lesz a legnagyobb problémája. Maga a játékos csak annyit mondott, hogy rúgást kapott a combhajlítójára, ám ő szkeptikus e felől.

Az “Ágyúsok” eddig is nyögték a távol maradókat, azonban, ha ez a 3 kulcsember is hosszabb időre kidől akkor a már most lemondhatnak arról, hogy a bajnoki cím közelébe kerüljenek. De látva a mögöttük lévő csapatokat a top 4-be kerülés is komoly veszélybe kerülhet. Ráadásul következik a karácsonyi nagy hajtás, ahol minden játékosra szükség lenne.