Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Ancelotti a védelmet erősítettné meg!

Spanyol értesülés szerint a védelmet szeretné stabilizáltatni Carlo Ancelotti a Bayern Münchennél, aki a nyártól veszi át a német klub irányítását. No, ha a védekezéssel nincsenek komolyabb problémái a bajoroknak, viszont az utóbbi években gyakran dőlnek ki a hátsó alakzatból, így érthető lenne az olasz tréner lépése. 

A Fichajes.net értesülés szerint Leonardo Bonuccit és Marquinhost akarja a védelem tengelyében látni Carlo Ancelotti. Habár a Bayern Münchennél olyan játékosok találhatóak meg a hátsó alakzatban, mint Boateng vagy épp Benatia, viszont egyiküket sem kerülik el a nagyobb sérülések, ez az állítás főleg az utóbbi futballistára igaz. 

leonardo-bonucci-serie-a-team-of-the-season_1ahvcti31fyf91xkznbuil7eak

Leonadro Bonucci (Juventus): Az olasz védő 2010 óta a “zebrák” játékosa, aki odaigazolásától kezdve a hátsó alakzat egyik alappillérének számít. Az első éveiben gyakran bírálták a határozatlansága miatt, viszont az elmúlt 1-2 évben egyre magabiztosabban teljesít. Eddig 264 tétmérkőzésen léphetett pályára a torinói gárda színeiben. A transfermarkt egyébként 22,5 millió fontra becsüli az átigazolási értékét.  

01_03215703_679507_2625516a

Marquinhos (Paris St. Germain): Az ifjú brazil első európai megállóhelye az AS Róma volt, de röpke egy év után tovább is állt a “farkasoktól.” A PSG-nél 2013 nyara óta rúghatja a bőrt, ahol többnyire alapembernek lehet elmondani. A különböző kupasorozatokban 104 találkozón kapott lehetőséget. A transfermarkt szintén 22,5 millió fontra taksálja az ő átigazolási értékét is. 

Képek forrása: www.thesun.co.uk, www.goal.com

Németh Boldizsár