Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tatabánya: Várhidi Péter az új vezetőedző

A mai napon délelőtt derült ki, hogy az olasz Caroletti Massimiliano ügyvezető és Cirulli Giancarlo tulajdonos a továbbiakban nem számít honfitársuk Giordano Bruno munkájára, az új vezetőedző Várhidi Péter lett.

www.442.hu

www.442.hu

Már délelőtt kiderült, hogy távozik az olasz mester, s már akkor közleményben tudatta a Tatabánya, hogy hamarosan kinevezik az új szakvezetőt. Az idei szezonnak még P. Nagy László irányításával vágtak neki a Bányász játékosai, de 7 forduló után a váltás mellett döntöttek, miután jöttek az olasz befektetők, s a csapatnak addig összesen 1 pontja volt. Érkeztek sorban a külföldi játékosok is, tavasszal volt olyan meccs, amikor magyar játékos pályára se lépett. (mit neked TAOS pénz)

A mai edzőmenesztés után Várhidi Péter szakmai igazgató lett az új vezetőedző. A szakmai igazgató a tulajdonos és az ügyvezető kifejezett kérésére vállalta el a feladatot, hogy a hátralévő hét fordulóra vezeti a csapat felkészülését. Segítségére P. Nagy László lesz a munkában edzőként. A kapusedző feladatokat továbbra is Szekér Pál látja el. – olvasható az fctatabanya.hun a csapat hivatalos weboldalán.

Várhidi szezon közben érkezett, ő előtte Szigetszentmiklóson volt ugyancsak szakmai igazgató. Ott is volt időszak mikor vezetőedzői teendőket is ellátott.

 

Endrődi Dávid