Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Puskás Akadémia: Bognár lesz a szakmai igazgató?

Hivatalosan még nincs megerősítve a Nemzeti Sport azon információja, hogy Bognár György a korábbi válogatott támadó lesz a Puskás Akadémia új szakmai igazgatója a következő szezonban, de nem zörög a haraszt, ha… Az NSO információja szerint, már alá is írt a korábban már egyszer Felcsúton dolgozó szakember.

bognargyorgy_mtkJövőre irány az élvonal? (mtkbudapest.hu)

Bognár az elmúlt években a közeli Csákváron dolgozott, ugyancsak szakmai igazgatóként, ahol a vezetőedző a korábbi fehérvári középpályás Toldi Gábor volt. Felcsúton az előző szezonban Robert Jarni volt a vezetőedző, s a klubvezetők sokáig kitartottak mellette, pedig a gyenge szereplés alapján nem kellett volna. Ez a döntésük az élvonalbeli tagságukba került, hisz az utolsó 3 fordulóban Szijjártó István vezetésével már 2 győzelem és 1 vereség volt a mérlegük. Az még kérdéses, hogy Bognár egy személyben szakmai igazgató és vezetőedző is lesz -e Felcsúton, vagy pedig “csak” a szakmai munkát fogja össze, s meccselni más fog.

Érdekesség, hogy a Csákvár az elmúlt szezonokban amolyan fiókcsapata volt a Puskás Akadémiának, hiszen több fiatal játékos Csákváron kapott játéklehetőséget. Évekkel korábban egyszer Bognár már dolgozott Felcsúton, de egy kínos incidens miatt, felmentették a munkavégzés alól. Bognár a vezetőség tudta nélkül Ízing Martint kiközvetítette Belgiumba, az FC Bruges gárdájához. Ez 2009-ben történt, azóta a játékossal is sok minden történt. Megfordult a Videotonnál, a Vasasnál, Mezőkövesden is. Ízing ebben a szezonban Kisvárdán az NB II-ben játszik.

A következő szezonra elküldik a külföldi labdarúgókat, hisz az NB II-ben, ha TAO-s pénzhez szeretnének jutni, akkor nem alkalmazhatnak idegenlégiósokat.

Endrődi Dávid