Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: megvan az első igazolás!

A tavalyi gyengébb szereplés után, idén jóval nyugodtabb szezonban bíznak Angyalföldön, s már meg is van az első igazolás! Válogatott védőt szerződtettek a kieső Békéscsabáról.

pic2_1935(fotó: vasasfc.hu)

Vaskó Tamás korábban a válogatottban is megfordult, anno a Vasasnál nevelkedett, de mikor az utánpótlás finanszírozó cég Újpestre tette át a pénzét, ő is velük tartott.  Vele tartott Feczesin Róbert, Cseri Gergő, Illyés Dániel is többek között. Közülük ugye Vaskó és Feczesin válogatott is lett.

„Nagyon örülünk Tamás érkezésének. Amikor a 2016/17-es keret kialakításáról beszélgettünk, akkor Michael Oenning vezetőedző kifejezett kérésére, a szakmai stáb javaslatára és az ügyvezetés teljes egyetértésével Vaskó Tamás volt az egyik olyan játékos, akit mindenképpen szerettünk volna leigazolni. Kívánunk neki sok sikert, és hogy ugyanolyan vezére legyen a Vasas csapatának, mint korábbi együtteseinek is”. – nyilatkozta Vancsa Miklós a vasasfc.hu-nak az új igazolásról

 „Erősségeim? Kiemelném a kommunikációt. Ugyanis végigbeszélem a mérkőzéseket, ezzel is próbálom társaim munkáját segíteni. Erős vagyok a párharcokban, legyen szó fejről, vagy testről. Jónak tartom indításaimat is mindkét lábbal, de a kapu előtt is veszélyt tudok jelenteni úgy fejjel, mint lábbal. Természetesen vannak fejleszteni valóim is, de ezekre nem szeretném felhívni az ellenfelek figyelmét. Örömmel térek vissza Angyalföldre, ahol meghatározó éveimet töltöttem. Remélem, hogy hasznára tudok lenni nevelőegyesületemnek és sok örömet okozok majd játékommal a csapat szurkolóinak” – ezek már Vaskó Tamás szavai, szintén a hivatalos honlapnak

A Vasas az előző szezonban tavasszal középen Debreceni Andrással és a válogatott keretbe is behívott Korcsmár Zsolttal küzdött a bent maradás érdekében. A kérdés már csak az, hogy Vaskó igazolása esetleg előrevetíti Korcsmár Zsolt távozását -e.

Ami érdekesség Vaskóval kapcsolatban, hogy mióta a Videotontól távozott megfordult a Kecskemétnél a Puskás Akadémiánál, a Mezőkövesdnél, a Dunaújvárosnál és a Békéscsabánál is. Ezen csapatok már mind kiesetek az NB I-ből, míg az utóbbi kettő akkor mikor Vaskó is ott játszott. Ennek persze nem ő az oka, csak mostanában nem jó ómen, őt szerződtetni.

 Endrődi Dávid