Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A bajnokcsapat is elkezdte az edzéseket

Május 8-a óta nyári szabadságon voltak a Ferencváros labdarúgói, a mai napon már a Népliget is megtelt, s újra edzésre jelentkeztek a Fradi focistái.

fradi.hu cukic(fradi.hu)

Ugye a válogatottaknál szereplő játékosok, értelemszerűen nem, így a magyar: Dibusz, Nagy Ádám, Pintér Ádám, Gera, Böde, a szlovák: Sesták, és az ecuadori: Ramirez nemzeti csapatoknál szereplő játékosok nélkül indult az alapozás.

A felkészülés vérvétellel és néhány orvosi vizsgálattal indult, majd a játékosok, az edzők és a masszőrök az edzőpálya felé indultak. Ezen az edzésen elsősorban labdás feladatokkal készültek labdarúgók, viszont a következő napokban már a kemény futóedzések következnek. A labdarúgók Szekszárd ellen június 17-én, a Cigánd ellen június 23-án vívnak felkészülési meccset.

batik fradi.huBatik Bence (balra elől) újra edzésben (fradi.hu)

Az edzésről készült képek, a Ferencváros hivatalos facebook oldalán megnézhetőek. Ezeken fel lehet fedezni, a már “visszavonult” (?) Vladan Cukicot is. Viszont a hó végén lejáró szerződésű Roland Lamaht egyik fotón sem lehet észrevenni. Ettől függetlenül még lehet, hogy ott volt, csak jól álcázta magát.

Endrődi Dávid