Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőmeccseken az élvonal

A Debrecen, a Videoton már múlt hét óta edzésben van, a Paks hétfőn kezdett, de mind a 3 csapat a mai napon már edzőmeccset is játszott.

Kajdacs SE – PAKSI FC 0:16 (0:8)
Gólszerző: Bertus 7′, 44′, Bartha 11′, 29′, 34′, Kecskés 25′, Kulcsár 31′, 60′, Balázs 45′, Nagy 52′, Bajner 54′, 61′, Kővári 58′, Szekszárdi 69′, Haraszti 71′, 79′
PAKSI FC: Molnár – Kulcsár, Kelemen, Gévay, Szabó – Papp – Koltai, Kecskés, Bertus, Bartha – Balázs
II. félidő: Kemenes – Kulcsár, Szekszárdi, Kelemen, Báló – Kesztyűs – Kővári, Szakály, Nagy, Haraszti – Bajner
Az új igazolások közül Kemenes, Haraszti a végleg megszerzett Koltai játszott, tehát Kovács Gábor és Jelena Richárd nem léptek pályára. Érdekesség, hogy a szabadlistás Kelemen Dávid, Kővári Róbert és Bajner Richárd is lehetőséget kaptak.
01 videoton edzőmeccs vidihu(vidi.hu)
Videoton – SZK Csihura Szacshere: 0-1 (0-0)
Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fejes, Szolnoki – Barczi, Simon, Pátkai, Bódi – Kovács, Géresi
II.félidőben: Horváth – Sejben, Lorentz, Stopira, Zsótér – Suljic, Heffler, Pölöskei, Oliveira – Feczesin, Tischler
gólszerző: Mumladze
A második félidőben meglepetések voltak a csapatban, mondjuk a védelemnél. Sejben Viktor jobbhátvéd (támadó), Lorentz Márton középhátvéd (jobbhátvéd), Stopira középhátvéd (balhátvéd), Zsótér Donát balhátvéd (szélső középpályás), Heffler Tibor középső középpályás (inkább jobbhátvéd) pozíciókban játszottak. Az új igazolások Barczi és Bódi az első félidőben, a kölcsönből visszahozott labdarúgók (Horváth T., Lorentz, Zsótér) a másodikban játszottak.
DVSC-TEVA – Spartak Miava 2–1 (1-0)
DVSC-TEVA: Balogh J. (Radosevic) – Bokros (Nagy Z.), Ludánszki (Nagy K.) – Szatmári, Barna – Djelmic, Jovanovic, Szakály, Mészáros K. (Balogh K.) – Kulcsár, Tisza (Virág Á.)
Gól: 1-0 Tisza (16.), 2-0 Tisza (55.), 2-1 Mudry (87.)
Az előző szezont sérülés miatt kihagyó Balogh János az első félidőben, a tavasszal nagyot hibázó, s már többen a csapaton kívül látó Radosevic a második játékrészben védte a Loki kapuját. Bokros Tibor a Balmazújváros jobbhátvédje próbajátékon szerepel a DVSC-nél. Nagy Kevin, Balogh Krisztián pedig az előző szezonban kölcsönben szerepelt az NB II-es Újvárosnál. Virág Ákos a Loki utánpótlásából került fel most a felnőttekhez. Karol Mészárost meg ugye a mai napon igazolta le a Debrecen a Puskás Akadémiától.  A meccset a DVSC nyerte, Tisza Tibor duplájával.
dvsc.hu edzes(dvsc.hu)
DVSC-TEVA – Spartak Miava 2–3 (0-1)
DVSC-TEVA: Verpecz – Kinyik, Brkovic, Mészáros N., Ferenczi  J., Bereczki, Varga J., Sekulic (Castillion 46.) – Horváth Zs.(Nagy K. 83.), Holman, Takács
Gól: Takács T., Holman, Ostojic, Kolar, Mehremic
A keret másik fele, szintén a szlovákokkal mérkőzött meg a másik meccs után. Ha neveken végigfutunk, több meghatározó játékos ezen a meccsen lépett pályára. Újra Loki mezben szerepelt a Puskás Akadémiától kölcsönből visszatért holland Castillion. Az új igazolás Sekulic, pedig most mutathatta meg először magát Loki mezben. A meccsen már 3-0-ra vezettek a vendégek, mikor a Loki megszórta magát, s kicsit kozmetikázott az eredményen.
Endrődi Dávid