Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fénylő csillagot vett a Genoa!

Napról- napra halljuk a híreket, hogy az óriás klubok mennyire fiatal és mennyire tehetséges játékosokat vesznek illetve küzedenek meg értük egymással. Néhol már az az érzésünk, hogy a kisebb gárdák egyáltalán nem tudnak beleszólni a piac ezen részének történéseibe. Ezt azonban most a Genoa szépen megcáfolta.

CmG5FpOXIAAliHe

Az olasz gárda lecsapott, elragadta, elvitte, megkaparintotta, elcsábította az Olympique Marseille  21 éves csillagát, Lucas Ocampost. Az üzlet már meg is történt és a mai nap már csapat mezével pózolt az ifjú.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyenlőre kölcsönben szerepel majd Genovában, ám a szerződésében szépen elrejtettek egy kivásárlási opciót. Ergo a szezon végeztével bizonyos összeg ellenében Ocamposnál maradhatnak a melegítők. Az argentinnak a nemrég befejeződött idényben nem termett túl sok babér, de ki mondhatja ezt el magáról az OM-nél? Na jó, Diarran meg Batshuayin kívül. Na ugye?!

Mindenesetre ígéretes igazolásnak tűnik. Ráadásul a Genoa egy nagyon jó “kinevelő” együttes. Továbbá gondolniuk kell  Suso távozására. Egyenlőre a Milan még nem döntött a sorsa felől. Így az ő pótlására is jónak mondható.

Borbély Szabolcs