Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb idegenlégiós Mezőkövesden

Eddig csak külföldi játékosokat szerződtetett a Mezőkövesd. Stipe Bacelic-Grgic a Puskás Akadémia horvát középpályása, Branko Pauljevic a Puskás szerb védő-középpályása (ő magyar állampolgár is), Hudák Dávid a Slovan Bratislava szlovák utánpótlás válogatott védője után a mai nap Marek Strestik is kövesdi labdarúgó lett.

alchetron.com - Strestik(alchetron.com)

Eddig ugyan csak, az MTK jelezte, hogy elengedte játékosát Mezőkövesdre, de már az elő nap mikor felbukkant az újoncnál, sejthető volt, hogy szerződést kap. Többek között azért is, mert Pintér Attila egyik kedvenc játékosa a korábbi cseh válogatott, de magyar papírokkal rendelkező labdarúgó. Az NB I-ben eddig 85 meccsen 14 gólt szerzett, 2011 nyara óta játszik Magyarországon. Előbb a Győr játékosa volt, majd a tavalyi ETO csőd után, az MTK szerződtette.

A Mezőkövesdnél a korábban szereplő cseh próbajátékosok már nem tartózkodnak a csapatnál, a tegnapelőtti Honvéd elleni edzőmeccsen, a román Dina és Czuczi se lépett pályára, így valószínűleg ők sem kapnak szerződést. Ellenben feltűnt az előző szezonban Soroksáron szereplő Gohér Gergő, és a Vasasban játszó Grúz Tamás is.

Endrődi Dávid