Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elkapták a Grabantokat

Az előző bajnoki kiírásban Sopronban szerepelt kölcsönben többek között a Haladás két tehetséges játékosa Grabant Bence és Grabant Péter. A következő idényben is együtt folytathatják pályafutásukat, de ezúttal Dorogon fognak játszani, ugyancsak kölcsönben.

grabant ikrek - rangado.hu(rangado.hu)

Mészöly Gézát 1,5 évvel ezelőtt mikor kinevezték a Haladás vezetőedzőjének, elsők között nevezte meg Grabant Bencét, akit óriási tehetségnek tart. A Nyíregyháza majd az MTK ellen is csereként kapott lehetőséget a bizonyításra, az 1996-ban született fiatalember. A tavalyi bajnoki kiírásban a Sopron úgymond a Haladás fiókcsapataként üzemelt, s azon időben, több fiatal tehetséges játékost kölcsönadtak az SVSE-nek. Grabant Bence 22 NB II-es meccsen 1 gólt szerzett, testvére Péter 10 találkozón kapott lehetőséget a bizonyításra. A nyári alapozásra visszatértek Szombathelyre, de már az elején sejteni lehetett, hogy nem fognak ott maradni.

Az igazolásukba a mai nappal került be a pecsét, hogy 2017.június 30-ig kölcsönben Dorogon folytatják pályafutásukat az ikrek. Az már korábban eldőlt, hogy Zima Ádám, Csató Martin és Csák Zoltán is a bányászvárosban rúgja a bőrt jövőre.

Endrődi Dávid