Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csak döntetlenre volt képes az MTK Gyirmóton

Az MTK múlt héten még hazai pályán volt Gyirmóton, ma vendégségbe utazott Győr peremkerületébe, ahol az NB I-es újonc látta vendégül, a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjét.

profitipp(profitipp.hu)

Gyirmót – MTK: 0-0 (0-0)

Gyirmót: Sebők – Lázár, Balogh B., Présinger, Lengyel D. – Vass P. (Völgyi 18.p), Kiss M., Filkor, Madarász M. (Nagy O. 59.p)– Simon András (Máté 80.p), Sallói
MTK: Hegedüs – Bese, Vadnai, Baki, Poór – Kanta, Vass – Gera D. (Varga Sz. 70.p), Korozmán, Szatmári I. (Vogyicska 62.p) – Hrepka

Sárgalap: Lengyel D., Völgyi ill Baki

A Sándor Károly Akadémia évek óta szállítja a fiatal tehetségeket az MTK és a magyar élvonal számára. Mind a két oldalon több olyan labdarúgó lépett pályára, aki Agárdon nevelkedett. Balogh Béla, Présinger Ádám, Lengyel Dániel, Vass Patrik, Filkor Attila, Simon András és a kispadon Simon Attila is az MTK neveltje. S, ha azt nézzük, hogy Szekeres Adrián és Bori Gábor is, akkor akár mondhatnánk azt is, hogy a Sándor Károly Akadémia az MTK-nak és a Gyirmótnak neveli a játékosokat. Ha végignéznénk az élvonal csapatait, szinte biztos, hogy az MTK után Gyirmóton találjuk a legtöbb MTK-s növendéket. 35.percig nem jelezhettünk fel semelyik oldalon helyzetet, ekkor Lázár fejesét Hegedűs tolta ki a felső sarokból. Az első félidő ennyi volt.

A második egyből egy nagy Gyirmót helyzettel indult. A korábban a Vasas által már majdnem szerződtetett ifjú Sallói, aki végül Gyirmóton kötött ki, ugratta kiválóan Simon Andrást, de 14 méteres lövését Hegedűs kivédte. Ezek után sem akadt nagyobb helyzet egyik oldalon se, hisz távoli lövések jellemezték a meccset, melyek kaput nem találtak.