Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A védők góljai döntöttek – VIDEÓ

A két védő szállította a gólokat a Bajnokok Nemzetközi tornáján a PSG-nek, akik így győzedelmeskedni tudtak az Inter együttese fölött.

hqdefault

Inter – PSG 1:3 (1:1)
Helyszín: Eugene, Oregon, Autzen Stadium Vezette: Marrufo
Gólszerzők: Jovetic (48.) ill. Aurier (14. 87.), Kurzawa (61.)
Sárga lap: – ill. Kimpembe (27.)
Kiállítva: – ill. –

Inter: Handanovic (Carrizo 71.) – Erkin (Santon 71.), Miranda, Ranocchia, D’Ambrosio – Nagatomo (Bakayoko 71.), Kondogbia (Zonta 79.), Melo, Biabiany (Pinamonti 86.) – Jovetic, Palacio Vezetőedző: Mancini

PSG: Areola (Trapp 46.) – Aurier, Silva (Meunier 73.), Kimpembe, Maxwell (Kurzawa 46.) – Callegari – Lucas (Di Maria 83.), Stambouli (Georgen 83.), Rabiot (Pastore 74.), Ikone (Nkunku 74.) – Ben Arfa (Cavani 74.) Vezetőedző: Emery

Ez az összecsapás a védőkről szólt. Az első félidőben ugyan az erőviszonyok egyenlőnek tűntek, de még így is a PSG szerezte meg a vezetést a 14. percben egy védő, Aurier találatával. A bekk jókor volt jó helyen, és a kapusról kipattanó labdát juttatta a hálóba. A válaszra sokáig kellett várni. Szinte már mindenki a szünetre készült, amikor a tizenhatoson belül vétett szabálytalanságot az egyik PSG játékos. Marrufo játékvezető nem hagyta szó nélkül az esetet, és a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Jovetic állt, és magabiztosan küldte azt a hálóba. Areolának esélye sem volt hárítani a lövést.

A második játékrészben mindkét edző felforgatta a keretet. Emery kapust is cserélt, így Trapp állt be, a gólt kapó Areola helyére. A hálóőr cserével egyidőben Maxwell is elhagyta a pályát, és a helyére a később kulcsszerepet kapó Kurzawa lépett. A védő még csak szűk 15 perce volt pályán amikor elvállalt egy szabadrúgást. A remekül helyezett labdát a hálóőrnek esélye sem volt hárítani. Az i-re a pontot az első gól szerzője tette fel. Egy beadást követően helyezkedett remekül és állította be így az 1:3-as végeredményt.

https://www.youtube.com/watch?v=UcMMBTh5S9E

kép: goal.com

Nagy Gábor