Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: Az újabb Nikolics gól győzelmet ért a szlovák bajnok otthonában – videóval

Bajnokok Ligája 2016/2017-es kiírásának 3. selejtezőkörének odavágóival folytatódtak a BL küzdelmei szerdán. Romániában játszott döntetlent a dán bajnok Köbenhavn együttese és a skót Celtic is idegenben ikszelt. Magyar érdekeltségű mérkőzést is játszottak a szerdai játéknapon, Nemanja Nikolics csapatát ismét góllal segítette a szlovák bajnok otthonában.

13669163_1252451481461421_4853749601949754338_n

 

A keddi játéknap eredményei
Bajnokok Ligája; 3. selejtezőkör (odavágók, Bajnokok ága):

AS Trenčín (szlovák) – Legia Varsó (lengyel) 0:1
Gólszerzők: Nikolic (69.)

A szlovák bajnok otthonában harcolt ki egygólos előnyt a lengyel Legia. A győztes találatot ismét a magyar Nemanja Nikolics szerezte a 69. percben. A videóban megtekinthető a magyar támadó gólja.

https://www.youtube.com/watch?v=4foGeQruIZY

Rosenborg (norvég) – APOEL Nicosia (ciprusi) 2:1
Gólszerzők: Gytkjaer (23.), Skjelvik (45+1.) ill. Efrem (67.)

A norvég Rosenborg hazai pályán győzte le a ciprusi APOEL együttesét Gytkjaer és Skjelvik góljaival a norvégok már kettővel is vezettek az első félidő után, de végül a ciprusi gárdának maradt esélye a visszavágóra ugyanis szépítettek a második játékrészben.

https://www.youtube.com/watch?v=IzqcIHcrEO8

FC Astana (kazah) – Celtic (skót) 1:1
Gólszerzők: Logvinenko (19.) ill. Griffiths (78.)

A skót Celtic ezúttal is hamar hátrányba került Kazahsztánban az FC Astana otthonában, de végül Brendan Rodgers csapata hajrában egyenlíteni tudott. A skótok így idegenben lőtt góljuknak köszönhetően előnnyel várhatják a hazai visszavágót.

https://www.youtube.com/watch?v=mnQ-POb_2y8

Astra Giurgiu (román) – FC Köbenhavn (dán) 1:1
Gólszerzők: Teixeira (7.) ill. Delaney (64.)

Romániában a bajnok Astra otthonában szerepelt a dán Köbenhavn. A mérkőzésen a románok szereztek vezetést már a 7. percben Teixeira révén, végül a koppenhágai gárda Delaney góljával egyenlített a 64. percben így előnnyel várhatják a hazai visszavágót a dánok.

https://www.youtube.com/watch?v=gvPVlSYMIwE

Olympiakosz Pireusz (görög) – Hapoel Beer Sheva (izraeli) 0:0
Gólszerzők: –

Nagy meglepetésre nem bírt izraeli ellenfelével a görög Olympiakosz. A görög gárdának hiába volt 11 kapura lövés gólt nem sikerült szerezniük, így az izraeli gárdának komoly esélye van a továbbjutásra, igaz ha görögök Izraelban szereznek gólt a továbbjutásukat is jelentheti.