Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Siófokon megint új csapatot építenek

Továbbra is szoros együttműködésben dolgozik egymással a Vasas és a Siófokon. Újabb fiatal tehetségek kerültek kölcsönbe a Balaton partjára, illetve a mai napon egy tavalyi kölcsönjátékos is visszatért.

24248_siofok_csapatkep 2014 - rangado(rangado.hu)

Az eddigi kapusok közüli Filipánovics Bálint és Kis Tamás maradt, melléjük tért vissza a tavalyi szezont Vácon kezdő, majd az NB III-as Felsőtárkányban befejező Tajti Norbert. Innen a Videoton kölcsönjátékosa Gábor Péter távozott, aki valószínűleg a következő idényben Pécsen védhet.

A védelemben a tavalyi keretből Farkas Norbert, Körmendy Tamás, Mogyorósi József, Nagy János maradt. Czingráber Máté, Tamás László a Vasashoz, Baksa Dénes a Videotonhoz tért vissza kölcsönből. Rusvai László pedig a megyei bajnokságban szereplő Balatonföldvár labdarúgója lett. Ebbe a csapatrészbe érkezett Szalai Vilmos Nyíregyházáról, Tamaskó Ádám a kieső Dunaújvárosból érkezett. Szilágyi Zoltán illetve Czingráber Máté újból a Vasasból lett újra a Siófok játékosa.

A középpályán kisebb átalakulás történt: Futó Zsombor, Kozma Richárd, Nagy Dániel és Nagy Richárd maradt. Gál Mátyás úgy, mint Czingráber visszatért a Vasashoz, de sokáig nem maradt Angyalföldön. A középpályás már véglegesen a Balaton partiak játékosa lett. Bognár Bence és Paudits Patrik visszatért a Videotonhoz, míg Ivancsics Gellért úgy tűnt, hogy Sopronba szerződik, de ott nem jutott dűlőre a tulajdonosokkal, így jelenleg csapat nélkül van. Pedig az MLSZ adatbázisa szerint, július 13-án leigazolta az SVSE. Szegedről érkezett Berde István, míg a szintén NB I-es múlttal rendelkező Petneházi Márk Ajkáról. Kovács Dávidot pedig a Vasas adta kölcsön erre a szezonra.

A csatárok közül Gréczi Gábor és Elek Bence maradt a tavalyi szezoni keretből. Pendl Alexander a ciprusi Nikos & Sokrati csapatából tért haza. Ide még várható lesz legalább egy labdarúgó érkezése, ugyanis Murka Benedek visszatért a Vasashoz, Berki Istvánt pedig nem marasztalták.

Endrődi Dávid