Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb MTK nevelés Gyirmóton

Hétvégén az MTK-val játszott bajnoki meccset a Gyirmót, s akkor is írtunk róla, hogy a kék – fehérek után talán a Győr peremkerületének csapatában játszik a Sándor Károly Akadémián nevelkedett legtöbb játékos. A mai napon újabb MTK nevelés szerződött Urbányi István csapatához.

csiki_norbert-gyirmotfc.hu(gyirmotfc.hu)

Nézzük is kik a Sándor Károly Akadémián nevelkedett Gyirmót játékosok: Balogh Béla, Lengyel Dániel, Présinger Ádám, Szekeres Adrián, Bori Gábor, Filkor Attila, Vass Patrik, Simon András, Simon Attila. Pénteken egy fővel bővült ezen játékosok létszáma, miután Csiki Norbert, az előző szezonban Thaiföldön játszó szélső is csatlakozott az NB I-es újonchoz.

A 25 éves labdarúgó a magyar élvonalban 43 mérkőzésen 12 gólt szerzett- A korábbi utánpótlás válogatott szélső a Sisaket FC-nél, 17 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 2-szer vette be az ellenfelek kapuját.

Urbányi István az új igazolásról a következőket mondta a Gyirmót hivatalos weboldalának:

Norbi 14-15 éves volt, amikor a Goldballból Újpestre szerettem volna őt igazolni. Most úgy néz ki, hogy több, mint 10 évet kellett várni, hogy játékosom legyen. Ez azt bizonyítja, ha az ember türelmes, minden teljesülhet. Nagyszerű képességű játékos, nekem ő a Németh Krisztián féle képzett, technikás, vagány támadó. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fog tudni segíteni a csapatnak, mint ahogy neki is segítségre van szüksége ahhoz, hogy a képességeihez méltó teljesítményt nyújtson. Külföldről érkezik haza, tervei között szerepel, hogy újra külföldön futballozzon, érdekli és izgatja őt az Major League Soccer, ebből a szempontból is nagyon jó helyre került, egyszerű dolga van: jól kell játszania, gólokat rúgnia, és biztos lesz, aki segít is neki ebben.

Endrődi Dávid