Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolfsburg: Súlyos sérülést szenvedett a francia középpályás

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk újabb vereséget szenvedett a német élvonalban szereplő Wolfsburg gárdája a portugál Sporting Lisszabon együttesétől. A farkasok azonban a találkozón elvesztették egyik játékosukat, aki súlyos sérülést szenvedett.

13887076_1011849758932413_5682132626912083613_n

A Bundesligában szereplő Wolfsburg hivatalos honlapjának beszámolója szerint Josuha Guilavogui súlyos sérülést szenvedett, ugyanis eltört az egyik nyakcsigolyája. A 25 éves francia középpályás a második félidőben sérült meg a Sporting elleni felkészülési mérkőzésen. A játékos egy szerencsétlen ütközést követően szenvedett sérülést, ami után nem tudta folytatni a játékot. Az orvosi vizsgálatok pedig kiderítették, hogy a franciának eltört az egyik nyakcsigolyája.

„Az orvosok azt mondták, hogy a szerencsétlenségben még szerencsém is volt. Az eset után nem tudom hibáztatni a társamat, mivel egy vétlen szituációban sérültem meg. Most már csak abban reménykedem, hogy a rehabilitációm jól sikerül, és hamarosan újra a társakkal készülhetek ” – nyilatkozta a francia a Wolfsburg hivatalos oldalán

Forrás: Wolfsburg hivatalos oldala