Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországba igazolt Otigba

Otigba Kenneth a korábbi magyar utánpótlás válogatott hátvéd, aki felnőttválogatottként a nigériaiban szeretne pályára lépni, (csak onnan meghívót nem kapott még) a keddi napon csapatot váltott. A Békéscsabán majd a holland Heerenveennél nevelkedő középhátvéd a Kasimpasa csapatában folytatja.

otigba-sport365.hu(sport365.hu)

– Új fejezet kezdődik életemben – méghozzá Isztambulban. Köszönöm mindazoknak, akik az elmúlt időszakban támogattak. Nélkülük és Isten nélkül semmire sem mentem volna. Köszönöm a menedzsereimnek, hogy segítettek a transzfer létrejöttében. A Heerenveen drukkereinek pedig köszönöm a fantasztikus támogatást és a szurkolást, amit az elmúlt három évben kaptam tőlük. Remélem, a jövőben még találkozunk írta instagramm oldalán a játékos.

Otigbáról már tavaly nyáron elterjedt, hogy csapatot szeretne váltani. Legkitartóbban a Ferencváros érdeklődött iránta, sőt már ő is hajlott volna a váltásra, végül maradt a hollandoknál. Az évek folyamán az Eredivieseben 82 találkozón lépett pályára, s ezeken 8 gólt szerzett az augusztus végén 24.születésnapját ünneplő labdarúgó.

Endrődi Dávid