Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzelemmel debütált De Boer az Inter élén – videóval

Bemutatkozott az Inter Milano kispadján a holland Frank de Boer a Celtic elleni felkészülési mérkőzésen. A milánóiak kétgólos győzelmet arattak a skót Celtic csapata ellen a Bajnokok Nemzetközi Tornája sorozat keretein belül.

13903292_1219285071454963_1690687099112024779_n

Internazionale (olasz) – Celtic Glasgow (skót) 2:0
G.:
Eder (45+1.), Candreva (71.)

Egy héttel a bajnoki rajt előtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az Inter a skót bajnok Celtic Glasgow ellen. A mérkőzésen debütált az Inter élén az újonnan kinevezett vezetőedző Frank de Boer. A holland szakember legutóbb a hollan Ajax csapatánál dolgozott. A 46 éves szakember Mancinit váltotta a milánóiak kispadján. Az olasz gárda felemás felkészülést tudhat maga mögött, összesen a mai mérkőzéssel együtt nyolc összecsapáson léptek pályára felkészülés során. És ezekből mindössze két mérkőzést nyertek meg a milánóiak, olyan csapatoktól kaptak ki, mint a CSKA Szófia, Bayern München, Tottenham. Igaz a bajoroktól négyet míg az angoloktól megsemmisitő hatost kaptak. Tehát érthető volt a vezetőség döntése. A skótok elleni mérkőzésen remekül mutatkozott be a kispadon de Boer, hiszen két góllal bizonyultak jobbnak a skót bajnoknál az olaszok. Az új igazolás Candreva és Eder góljaival sikerült győzniük ás ezzel lezárult a felkészülési időszak is.

https://www.youtube.com/watch?v=UhkX5eweq6E

 Transzferkörkép

150px-FC_Internazionale_logo

Érkezők: Dodó (AS Roma), Marcelo Brzovic (Dinamo Zagreb), Gianluca Caprari (Pescara), Rey Manaj (Cremonese), Candreva (Lazio)

Távozók: Cristiano Biraghi (Pescara), Diego Laxalt (Genoa), Juan Jesus (Roma)