Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridnál köthet ki a portugál középpályás! – sajtóhír

Mint ismert, Zinedine Zidane és Florentino Pérez is kijelentette korábban, hogy elégedettek a jelenlegi kerettel, és egyáltalán nem kizárt, hogy nem várható további érkező a nyár folyamán. Nos, valószínűleg amennyiben valaki távozna még a következő napokban, akkor abban az esetben minden bizonnyal igazolnának játékost. A legfrissebb információi szerint a Sporting CP fiatal középpályása szívesen csatlakozna Real Madridhoz. 

484421718

A Sporting CP válogatott középpályása, nevezetesen Joao Mario szeretne egy csapatban játszani Pepével és Cristiano Ronaldoval – állítja a Sport. A 23 esztendős portugál labdarúgó legnagyobb kérője állítólag az Inter, sok lap/internetes portál pedig szinte tényként közli már azt, hogy a milánói klub színeiben folytatja pályafutását. Jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli a piaci értékét. Posztját tekintve szélső középpályás, de szükség esetén irányítóként is bevethető. Tehát egyáltalán nem kizárt az, hogy esetleg James Rodriguez utódjaként érkezne, akinek a helyzete továbbra is tisztázatlan. 

Joao Mario a 2015/2016-os idény során 45 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek sorén 7 gólig jutott és 12 találatot készített elő társainak. Jó teljesítményék köszönhetően részt vehetett az idei Eb-n is, ahol szintén meggyőző játékot láthattunk tőle. Az osztrákok elleni találkozót kivéve minden összecsapáson kezdőként kapott lehetőséget. 

Németh Boldizsár