Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi várható még a Videotonnál?

Hétvégén lemosta a pályáról a Videoton a Debrecent, de ettől függetlenül még erősítésre szorul a keret gondolják a fehérvári vezetők.

Lazovics vidi.hu 06.28Eddig a legnevesebb nyári érkező a korábbi szerb válogatott Lazovic (vidi.hu)

Ahhoz képest, hogy már májusban égzendülés – földindulást jósoltak a szurkolók, nagy keretátalakítás nem történt a nyáron Fehérváron. Távozott Danilovic, Soumah, Rudolf, Trebotic, Haraszti, Heffler és Tischler. Az eddig kölcsönben máshol játszó játékosok közül Koltai, Pajovic, Tujvel, Gábor Péter, Bognár Bence, Paudits Patrik, Zsótér sem maradt.

Új igazolás Bódi Ádám, Barczi Dávid, a szerb Danko Lazovic illetve kölcsönből tért vissza a kapus Horváth Tamás és Lorentz Márton. A pletykák arról szólnak, hogy a napokban megérkezhet a nyár eleje óta vágyott Varga József. Miután Debrecenben kijelentették, hogy akiért ajánlat jön, s aki menni akar, azt elengedik. Szintén a középpályára érkezhet a 27 éves, bosnyák Anel Hadzic, aki jelenleg klub nélkül van, miután távozott a török Eskisehirspor együttesétől. Hadzic egyébként a két évvel ezelőtti világbajnokságon is szerephez jutott a bosnyák válogatottban, ahol eddig tizenháromszor kapott szerepet.

Hadzic egyébként Ausztriában született, korábban az osztrák utánpótlás válogatottakban is játszott. 2016 januárjáig csak Ausztriában játszott, ekkor fogadta el a törökök ajánlatát. Fél évig tartott a török kaland, most pedig állítólag már Magyarországon is tartózkodik.

Ha Varga és Hadzic érkezik, akkor szinte biztos, hogy Simon Ádám és Pölöskei Zsolt elhagyja a klubot.

Endrődi Dávid