Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi várható még Diósgyőrben?

A diósgyőriek ezen a nyáron óriási átalakuláson mentek keresztül. Horváth Ferenc vezetőedző nincs megelégedve csapata teljesítményével, ami nem is meglepő, miután az utóbbi öt fordulóban egy pontot szerzett a csapata.

Elek  - valogatott 24.huElek Ákos még elhagyhatja Miskolcot (24.hu)

A szezonnak Antal Botonddal a kapuban vágtak neki, mivel Ivan Rados sérült volt. (plusz a horvát kapus szerepeltetése esetén, egy légiós hely elkelt, annak ellenére, hogy magyar állampolgár, mivel felmenői között nem találhatunk magyarokat) A több vereség után viszont, újra a horvát került vissza a kapuba, s a vasárnapi bajnokin egy pontot sikerült is a csapatnak megszereznie az ő jó teljesítményének köszönhetően. Kapusposztra már nem várható új labdarúgó. A védelembe és a középpályára sem várható már új labdarúgó leigazolása. Nehéz ugyanis szabad magyar labdarúgót szerződtetni, s külföldit meg felesleges, miután hármat lehet egyszerre pályára küldeni. Daushvili kiváló igazolás volt a szélen vagy Nono vagy Vela játszik,elől pedig Griffiths. Ha Rados pedig a kapuban áll, akkor egy hely ugye elkelt, ráadásul a védelemben még ott van Karan is.

Az előző héten Makrai Gábor személyében egy ifjú labdarúgót már megszerzett Horváth Ferenc csapata, a csatár már hétvégén bemutatkozott a DVTK-ban. Várható még egy új csatár szerződtetése, aki valószínűleg a tavalyi szezonban már Diósgyőrben megforduló Novothny Soma lesz. Őt az átigazolási szezonban a belga VV. St. Truiden megvásárolta a Napolitól, s mivel az Újpest nem nevezhet nyáron be új labdarúgót, így másik magyar csapatnak adhatják tovább, s csütörtök óta Miskolcon edz.

Távozó is lehet Miskolcról, méghozzá Elek Ákos személyében, aki külföldre mehet újra. Ráadásul Elek posztján azért megvannak, a grúz Daushvili, a magyar ifjú Kitl Miklós, Oláh Bálint is bevethető.

Endrődi Dávid