Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PES 2017: Már tölthető a demó!

Miután már Ázsiában, és az amerikai kontinensen is elérhetővé vált a Playstation, illetve az Xbox rendszerein a PES 2017 demó verziója, ma már a európai rajongók is örömmel próbálhatják ki a fociszimulátort.

pes-2017-demo-1

A japán Konami cég zászlóshajója a mai naptól érhető el hivatalosan az öregkontinens közönsége számára, természetesen mint kipróbálható verzió.

A FIFA sorozat utáni második számúnak tartott foci program frissített grafikával és motorral igyekszik a gamerek kedvére tenni. A teljes kiadáshoz pedig remek kedvcsináló a demó, amelyben nem kevesebb, mint kilenc sztárcsapat kapott helyet: Dél-Amerika négy talán leghíresebb klubja, azaz a két brazilként a Corinthians és a Flamengo, illetve két argentinként a Boca Juniors és a River Plate. Európát a spanyol bajnok FC Barcelona, a Bajnokok Ligája döntős Atlético Madrid, a világ legnépszerűbb bajnokságából, vagyis az angolból pedig az Arsenal képviseli. Két válogatott is helyet kapott a játékban: a világbajnok német válogatott, illetve az Európa-bajnokságon döntőig menetelő Franciaország.

Apropó, a demóban csak egy stadion kapott helyett, de az nem más, mint az utolsó fűszálig és lerobbant budiig lemodellezett Nou Camp.

A Pro Evolution Soccer 2017 hivatalos megjelenési dátuma szeptember 15.

Balogh József