Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: aláírt a bosnyák és a debreceni középpályás

Alaposan megerősítette a középpályáját hétfőn a Videoton. Előbb a bosnyák Anel Hadzic lett a Vidi játékosa, pár perccel később pedig a Debrecen korábbi középpályása Varga József is aláírt Székesfehérvárra.

hadzic-vidi.huA bosnyák két évre írt alá (vidi.hu)

A legutóbbi világbajnokságon is szerephez jutó, 1989-ben született középpályás Törökországból érkezett. Két éves szerződést kötött, a korábban az osztrák utánpótlás válogatottakban szereplő, de végül felnőttként a bosnyákot választó Anel Hadzic.

„Boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubban folytathatom a pályafutásomat. A tárgyalások alatt végig éreztem azt, hogy szeretne engem a Vidi, ez pedig nagyon sokat jelentett számomra. Egyértelmű céljaim vannak Székesfehérváron, magyar bajnok szeretnék lenni a Vidivel, emellett pedig olyan teljesítményt nyújtanék a csapatban, amely elnyeri a bosnyák szövetségi kapitány tetszését is, hiszen nem titkolt célom ott lenni a válogatottban. Honfitársammal, Asmir Suljiccsal sokat beszélgettem a Vidiről az utóbbi időben, ő is megerősített abban, hogy remek helyre kerültem– nyilatkozta a vidi.hu-nak a csapat hivatalos weboldalának az új védekező középpályás.

varga bemutatkozas - vidi.huVarga 3+1 éves szerződést kötött a Vidivel.

Nem egyedül írt alá hétfőn a bosnyák, pár perccel a bejelentés után újabb hír érkezett, a korábbi magyar válogatott középpályás Varga József Debrecenből lett a Vidi újabb szűrője. Az NB I-ben 155 meccsen húzta magára a Loki piros-fehér szerelését. A DVSC mellett megfordult Angliában ahol a Midlesbroughnál játszott kölcsönben, és Németországban ahol Greuther Fürth játékosa volt. Varga 31 alkalommal húzhatta magára a válogatott meggypiros mezét, de az utóbbi időben mutatott gyengébb teljesítménye miatt kiszorult a nemzeti csapatból. A középpályás három plusz egy éves szerződést írt alá Székesfehérvárra, aki újra csapattársa lehet, a szintén nyáron Debrecenből érkező Bódi Ádámnak.

Örülök, hogy sikerült megvalósítani a klubváltást, úgy érzem, nagy szükségem volt a környezetváltozásra. Persze kicsit kettős érzelmek kavarognak bennem, hiszen mégiscsak a szülővárosomat hagytam ott. Jól ismerem a Vidi játékosait, voltak akikkel együtt szerepeltem korábban a válogatottban, másokkal ellenfélként találkoztam a pályán, és persze itt van Bódi Ádám is, szóval nem hiszem, hogy nagy gond lenne majd a beilleszkedésemmel. Szeretnék nagyon sok szép sikert elérni a Vidivel, emellett pedig szeretnék ismét olyan teljesítményt nyújtani a pályán, amelyre én is büszke lehetek– nyilatkozta a vidi.hu-nak.

Endrődi Dávid