Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulcsár Tamás a Vasasban

Az ebéd befejezése óta dolgoznak szüntelen Debrecenben, a három új igazolás után egy távozót is bejelentettek, Kulcsár Tamás a debreceni nevelésű csatár, aki NB I-es pályafutása alatt a Vác, az MTK, a Videoton és a Debrecen csapataiban játszott újra a fővárosban folytatja, csak ezúttal a Vasas labdarúgójaként.

kulcsar_tamas2_nagy dvsc.hu(dvsc.hu)

Leonel Pontes kinevezése után már előre bocsájtották új csapatot fognak építeni Debrecenben. A Videotontól elszenvedett 5-1-es vereséggel pedig eldőlt, hogy akiért ajánlat jön mehet. Tegnap elengedték Varga Józsefet és Korhut Mihályt, akik hiányozhatnak még az új Lokiból, igaz mindkettőjük (Vargáé különösen) karrierje az utóbbi években megrekedt, szükség volt a csapatváltásra. Tisza Tibor az előző héten igazolt Nyíregyházára, ma pedig Kulcsár Tamás is elhagyta a Lokit, s a továbbiakban a Vasas sikereiért harcolhat a 34 éves támadó. Vancsa Miklós az igazolás bejelentésekor azt is előre vetítette, hogy a nyáron várhatóan lesz még üzlet a két csapat között. Kulcsár két éves szerződést kötött új csapatával, így 2018.június 30-ig kötelezte el magát.

Kulcsár az átigazolása után a következőket mondta a vasasfc.hu-nak a csapat hivatalos weboldalának:

„Nagyon örülök, hogy végre sikerült Angyalföldre igazolnom. Köszönöm Jámbor úr és Vancsa úr kitartó érdeklődését, ami már egy évtizedre nyúlik vissza. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és nagyon jól esett, hogy ezalatt biztosítottak arról, hogy szeretnék, ha a Vasasba igazolnék. Úgy néz ki, hogy most jött el ennek az ideje. Minden erőmmel, tudásommal azon leszek, hogy hasznos tagja lehessek a csapatnak és minél jobban szerepelhessen, bár eddig kiválóan helytállnak, amit elsőségük is aláhúz. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Debrecen vezetőinek, ahol több mint hat évet tölthettem.

Vancsa Miklós pedig elárulta, hogy milyen régóta szerették volna keretükben tudni a tapasztalt labdarúgót:

„Kulcsár Tamást már nagyon régóta szerettük volna megszerezni. Már 2006 óta figyeltük, amikor még a Vác együttesénél játszott. Örülök, hogy most a Debrecennel sikerült megegyeznünk a jobboldali támadó leigazolásáról. Kiemelném, hogy bár más játékosok ügyében is tárgyalunk a Lokival, mind vétel, mind pedig eladás szempontjából, ám Tamás leszerződtetése azoktól független.”

Endrődi Dávid