Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MTK-s fiatal az NB II-ben

Az MTK-nál sem állt meg az élet, ők is igyekeznek az utolsó napon aktívak lenni. Kedden megszerezték a montenegrói válogatott kapust Danijel Petkovicsot, szerdán pedig kölcsönadták tehetséges középpályásukat Schrammel Ádámot az NB II-es SZEOL csapatának.

Danijel-Petkovics-1024x996Petkovics az aláírás perceiben (mtkbudapest.hu)

Danijel Petkovics három évre szerződött az MTK-ba az FK Lovcsen egyesületéből. A 194 centiméter magas kapus komoly konkurenciája lesz Hegedűs Lajosnak. Már csak az a kérdés, hogy akkor mi lesz Federico Groppionival, aki olasz s évek óta az MTK első keretének a tagja. Az NB III-as bajnokikon Demjén Patrik véd, és Hegedűs mellett itt a montenegrói kapus is.

Schrammel Ádám 1996-ban született, a 2014/15-ös szezon utolsó bajnokiján be is mutatkozott az élvonalban. Korosztálya egyik legnagyobb tehetségének tartják, még sem tudott megragadni a kék-fehérek első csapatában. Jelenleg a több játéklehetőség reményében kölcsön is adták, így 2017 nyaráig az NB II-es SZEOL-ban mutathatja meg, hogy jövőre már a kezdőcsapatban számíthat rá Teodoru Vaszilisz vezetőedző.

Endrődi Dávid