Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Könnyedén győzött a Vidi a Hali ellen

Nagy csatára volt kilátás a meccs előtt, hiszen az ifjú szombathelyiek kiválóan szerepelnek, míg a Videoton nyár végére kiválóan erősített, igaz új igazolásai közül csak Varga József és Scsepovics ült le a kispadra.

629haladas-videoton(vidi.hu)

Az első félidő nagyobb helyzet nélkül le is tudódott, s így 0-0-al vonultak a csapatok az öltözőbe. A második félidő elején egy szöglet után kifejelt labdát Nego lőtt kapura a tizenhatosról, amely egy védőről Stopira elé került, s a balhátvéd megszerezte a vezetést csapatának. A második félidő közepén Juhász iramodott meg, majd Oliveira elé tálalt, akinek a beadása a hosszún Feczesint találta meg, ő pedig 3 méterről a hálóba fejelt, így pedig már két góllal vezetett a bajnoki ezüstérmes. A gól után le kellett cserélni Király Gábort, akit így a szezonban már másodszor Rózsa Dániel váltott. Nem sokkal később újoncot avatott a Hali, az előző héten a Fradi elleni edzőmeccsen gólt szerző Dombi Gergő mutatkozhatott be a csapatban. Az ifjú támadó pénteken kötött profi szerződést a Haladással.  A kilencvenedik percben Géresi egy szép csellel csapta be a védőjét, majd a jobb alsóba lőtt.

Videoton – Haladás: 2-0 (0-0)

Gól: Stopira, Feczesin, Géresi
Sárgalap: Kovács ill. Halmosi

Videoton: Kovácsik – Nego, Fejes, Vinicius, Stopira – Juhász R., Pátkai – Géresi, Lazovic, Oliveira (Suljic) – Feczesin
Haladás: Király (Rózsa) – Polgár, Wils, Hegedűs, Bosnjak – Kovács L., Iszlai – Ars (Tóth M.), Rácz (Dombi), Halmosi – Williams

Endrődi Dávid