Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Cambiasso volt az Olympiacos nyerőembere! – videóval

Az Olympiacos Piraeus a Young Boyshoz látogatott vendégségbe a mai nap folyamán. A görög együttes jó rajtot vett, hiszen idegenben gyűjtött be a három pontot. 

2405131_w1

Young Boys – Olympiacos Piraeus 0-1 (0-1)
Helyszín:
 Stade de Suisse
Gólszerzők: – ill. Cambiasso(42.)

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, több támadást vezettek a vendégek ellen, illetve természetesen lövésekkel is próbálkoztak, igaz 100%-osnak mondható ziccert nem igazán tudtak kidolgozni. Nos, ennek ellenére is az Olympiacos jutott előnybe a 42. percen, Brown Ideye átadásából Esteban Cambiasso volt eredményes. A szünet után a görög együttes tartotta az egy gólos előnyét, és gyűjtött be a maximális pontszámot. 

https://www.youtube.com/watch?v=F7e51kGJi8w

APOEL – Astana 2-1 (0-1)
G.:
Vinicius(75.), de Camargo(87.) ill. Maksimovic(45+1.)

Az összecsapás első lehetőséig több mint negyed órát kellett várni. A 17. percben Gianniotas lőtt kapura, de Eric résen volt és hárítani tudott. Nem sokkal később ismét az APOEL próbálkozott, viszont az Astana portását ekkor sem sikerült becsapniuk. A ciprusi mezőnyfölény ellenére a kazah csapat szerezte meg a vezetést, a 45+1. minutumban Maksimovic vette be az ellenfél hálóját. A fordulás után még nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a hazaik, aminek meg is lett a böjtje, hiszen a 75. percben Vinicius révén egyenlíteni tudtak. A 87. minutumban az APOEL megfordította a mérkőzést, méghozzá a csereként beállt de Camargonak köszönhetően.