Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Felháborító, hogy a Barcánál nem figyelnek eléggé Messire!”

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Edgardo Bauza nyíltan bírálta  a Barcelona vezetőit, mivel szerinte a katalánoknál nem figyelnek eléggé Lionel Messi egészségére.

(Kép: independent.co.uk)

“A válogatottnál mi legutóbb is pihentettük Messit, hogy felépülhessen teljesen. Nem is játszott Venezuela ellen. A Barcelona külön kérte is, hogy ne kockáztassuk a játékát. Mi kellően körültekintőek és elővigyázatosak is voltunk, na de Barcelona is megteszi ugyanezt? Nem!” – Mérgelődött Bauza kapitány amiatt, hogy Lionel Messi nagyjából 3 hétre a partvonalon túlra került az Atlético Madrid ellen találkozón összeszedett sérülését követően.

“Barcelonában rendre úgy gondolják, ha Messi egészséges játszania is kell! Nem értem például, hogy Messinek miért kellett a legutóbbi válogatott szünet óta mindig a pályán lenni. Tudom, hogy Ő játszani akar, vagy azt sem szereti ha lecserélik, azonban pihennie is kellene, ezt pedig a Barcelonának is figyelembe kellene vennie! Különben is az orvosi stáb feladata, hogy megítélje azt, hogy éppen ki az , aki maximálisan alkalmas a játékra!” – Így Bauza a Fox Sports-nak. Az 58 esztendős szakember hozzátette még, hogy addig nem szeretne nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy vajon meghívja-e Messit az argentinok Peru és Uruguay elleni VB-selejtezőire, amíg nem beszélgetett el személyesen a Barca klasszisával.

Nagy Ákos