Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Meg se izzadt a Villarreal a Celta ellen – videóval!

Nagyon könnyen nyert hazai pályán a Villarreal a Celta Vigo ellen, akik az előző fordulóban még a Barcelonát győzték le. Robero Sorianio duplázott, Bakambu is betalált, sőt még egy öngól is született. 

640x360_16210004villarreal-celta11

 

Forrás: laliga.es

Villarreal – Celta Vigo: 5-0 (3-0)
Helyszín: El Madrigal Stadion (Villarreal) Vezette: Javier Fernandez
Gólszerzők: Roberto Soriano (8. 12.), Bakambu (38.), Wass (48. – öngól)Trigueros (90+2.)
Sárga lapok:  Alvaro (56.) ill. Gomez (13.), Iago Aspas (20.), Orellana (51.), Cheikh (54.), Wass (63.)
Kiállítás: – ill.-

Sporting Gijón: Asenjo, Costa, Ruiz, Alvaro, Mario Gaspar, Roberto Soriano, Bruno Soriano, Trigueros, Castillejo, Sansone (Pato, 73.), Bakambu (Dos Santos, 65.). Vezetőedző: Fran Escriba

Valencia: Alvarez, Mallo, Cabral, Gomez Sola, Jonny, Wass, Radoja, Sisto (Cheikh, 52.), Orellana, Bongonda, Iago Aspas (Rossi, 58.). Vezetőedző: Eduardo Berizzo

Jól indult a mérkőzés a Villarreal számára, mivel már a 8. percben megszerezték a vezetést. Trigueros ugratta ki mesterien Roberto Sorianót, aki Alvarez mellett könnyedén lőtte be a labdát a kapuba, de nem kellett sokat várni a másodikra sem. Alvarez rosszul rúgta ki a labdát, épp Roberto Soriano elé, aki köszönte szépen, visszarúgta, de a kapuba. A 17. percben majdnem jött a harmadik, amikor Bakambu tört a kapu elé veszélyesen, de lövése éppen elkerülte a kaput. Ezután kezdett felébredni a Celta, több támadást is tudtak vezetni, de nagyon sok hibával játszottak, amiket ki is használt a Villarreal. Így történt a 38. percben is, amikor kontra támadás végén Sansone passzát követően Cedric Bakambu lőtte a labdát a kapuba.

A második félidőben is ügyesebb volt a Villarreal, a Celta viszont nagyon szerencsétlen volt. A 48. percben egy szögletet követően Wassról pattant be a hálóba a labda. A vendégek első nagy helyzete az 56. percben érkezett, amikor Radoja kapta meg a labdát a kapu előtt, de fejese elment a kapu fölött. Többet birtokolta a labdát a Celta, de nem tudtak ebből előnyt kovácsolni. A meccs végére lecsökkent a játék irama, a hazaiak meg voltak elégedve a kényelmes eredménnyel, a vendége pedig mintha feladták volna  a mérkőzést. A 87. percben Gomez egy rossz belépőt követően megkapta a második sárgáját, így a meccs vége előtt le kellett vonulni a pályáról. A hátralévő időben megszületett az ötödik és utolsó gól is, miután Mario Suarez beadását Pato fejelte kapura, de az csak a kapufáig jutott, a kipattanót viszont Trigueros értékesítette.

Szigeti Andrea