Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Nem bírt egymással a Mainz és az Anderlecht

Az Európa Liga C jelzetű kvartettjében ma este a rendezték meg a 3. fordulót. A Gabala 0 ponttal áll a csoport utolsó helyén, azonban az első két helyért kőkemény csata folyik.

 malli-cropped_oyoelwbeor5b1msn57uslbw4f

Mainz – Anderlecht 1:1 (1:0)
Gólszerzők: Malli (10. büntető) ill. Teodorczyk (65.)

A két csapat még sosem találkozott egymással. Az első összecsapásukra Németországban került sor. Malli révén korán vezetéshez jutottak a németek. A 10. percben egy anderlechti szabálytalanságot követően értékesítette a kiharcolt büntetőt a hazai együttes. Az első félidőben nem is esett több gól, így az előny tudatában vonulhattak szünetre a mainziak.

A második játékrészben csak 20 percet kellett várni a válaszra. A 65. percben Teodorczyk mattolta a mainzi védelmet, és ezzel be is állította az 1:1-es végeredményt.

St Etienne – Gabala 1:0 (0:0)
Gólszerző: – ill. Ricardinho (70. öngól)

A Gabala annak a tudatában lépett pályára, hogy, ha ma kikap, akkor elúszik a továbbjutás reménye. A St Etienne-nek, viszont kötelező volt a győzelem, ha tovább akartak jutni. Sokáig úgy tűnt, hogy a Gabala megtréfálja a hazaiakat, és pontot csen tőlük, azonban a 70. percben Ricardinho öngólja mindent eldöntött.

nevtelen2

kép: thebundesligauk.files.wordpress.com

Nagy Gábor