Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koroncó – Fradi után

Megyei bajnokságban érdekelt csapat ellen lépett pályára a Ferencváros, s könnyedén vette az akadályt. Több játékosnak ez volt élete meccse, hiszen nem valószínű, hogy még egyszer a zöld-fehérek ellen léphetnek pályára.

ckozep-hu

Fotó: ckozep.hu

Kétezer néző, futballhangulat, de…  A szurkolók és a vezetők között végképp elmérgesedett a viszony. A Koroncó–Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés után hiába zengett a „gyertek ide, gyertek ide!” a vendégszurkolóktól. A zöld-fehér csapat futballistái nem mentek oda hozzájuk. Helyettük a koroncói futballisták mentek oda a Fradi-táborhoz. A Fradisták sportszerűségből jelesre vizsgáztak, mert egyből elkezdték éltetni a helyi játékosokat “Koroncó-Koroncó” kiáltással. Megtapsolták őket a drukkerek, s “ez a futball, ez a futball” rigmusokkal tovább biztatták őket.

Az eset után a Security és a szurkolók között egy kisebb csetepaté alakult ki. A botrány azt követően robbant ki, hogy több drukker átmászott a korláton, és be akart rohanni a pályára. Ráadásul egy vipera is előkerült.

Thomas Doll a meccs után próbálta menteni a menthetőt, igaz csak nyilatkozatban, hiszen ő sem ment oda a szurkolókhoz, megköszönni a szurkolást.

– Nagyszerű feelingje volt a mérkőzésnek. Gyermekkorom meccseinek hangulatát idézte a környezet, a sok-sok barátságos ember, akik miattunk jöttek ki a meccsre. Remek élmény volt, s egy jót edzettünk is.

A Tábor tagjai két éve nem látogatják a csapat meccseit, mióta a Groupama Arénát átadták, s a stadionba csak az úgynevezett vénaszkenneres megoldással lehet bejutni. Több szervezkedés volt már az NB III-as csapat találkozóira, melyek a Csepel és a Pécs ellen kiváló hangulatban teltek.

A játékosok így értékelték a mai találkozót. A videót a fradi.hu készítette.

 

Endrődi Dávid