Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar Kupa: továbbmentek a korábbi élvonalbeliek

Az elmúlt években tűnt el az élvonalból a Győr és a Zalaegerszeg. Az ETO mostanság a harmadosztályból próbál feljebb jutni, míg a ZTE a másodosztályban vitézkedik, igaz valószínűleg ebben az évben sem fogják kivívni a magasabb osztályba jutást. Ma mind a két csapat a Magyar Kupában volt érdekelt.

magyar-kupa-kupakep

Zalaegerszeg a jelenleg Megye elsőosztályú Tiszakécske vendége volt. A Tiszakécske is volt NB I-es 1996/97-es idényben, egy évig. A korábbi élvonalbeli csapatok ráadásul derbijét végül Csató Sándor edzette ZTE nyerte. A Tiszakécske egyébiránt az elmúlt években kellőképpen megerősödött anyagilag, másfél éve Nyilas Elek irányítja a szakmai munkát, s cél az NB III-ba jutás. Mivel a kupából ma kiestek, innentől kezdve már csak a bajnokságban érdekelt a csapat.

A Győr a szintén NB III-as Komárom csapatát látta vendégül. A komáromi vezetőedző a korábbi szövetségi kapitány Bozsik Péter, ennek ellenére a hazaiak könnyedén jutottak tovább. A hét gólból hármat vállalt Kabát Péter, kettőt a játékosügynök Vörösbaranyi József fia Vörösbaranyi Armand, egyet-egyet Nagy József és Kulcsár Kornél.

Folytatás a 32 között.

Tiszakécske-Zalaegerszeg 0-1
Gól: Bailo

Győr – Komárom: 7-1
Gól: Kabát (3,), Vörösbaranyi (2), Nagy J., Kulcsár K. ill. Csonka

Endrődi Dávid