Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az elnök szerint nincs jobb Messinél

Miután a keret érintett többségének a döntő többsége már meghosszabbította aktuális szerződését, lényegében csak Lionel Messi maradt, akinek még hosszabb távra kell elköteleznie magát az FC Barcelonához.

messi001 www.twittercom

Az utóbbi néhány évben sztárallűröket „növesztő” Messivel azonban most már kissé másként kell bánni, és úgy fest, hogy a katalánok nem mernek csak az argentin támadó klubhűségére támaszkodni.

Az ötszörös aranylabdás Messi jelenlegi kontraktusa 2018 nyaráig érvényes, ám a Barca abban érdekelt természetesen, hogy minél hamarabb aláírassák a frontemberrel az újat. A hosszabbításon már átesett többek között Busquets, Mascherano és Neymar is. Josep Maria Bartomeu elnök szavai szerint a sor most tényleg Messin van, aki menedzsmentjével idáig húzta az időt:
„Mindenki tisztában van vele, és reméljük, hogy továbbra is a Barcában marad, ameddig csak akar. Ő a legjobb játékos a világon. Ő az első számú, és meghaladja a többi játékost, számomra ő a legjobb játékos a labdarúgás történetében.” – nyilatkozta a Barcelona első embere, a Sky Sports riporterének.

Balogh József