Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Yaya Toure bocsánatot kért Guardiolától

Lassan véget érhet a Toure-saga, mivel az elefántcsontparti játékos közösségi oldalán bocsánatot kért Pep Guardiolától ügynöke viselkedése miatt. 

toure-wave

Forrás: 101greatgoals.com

Az egész ügy ott kezdődött, hogy Guardiola kihagyta a játékost a Bajnokok Ligája csoportkörébe nevezett keretből, és a bajnokságban sem játszatta. Erre Toure ügynöke kiakadt, és nyíltan kritizálta a spanyol edzőt. A kritikákat nem fogadta túl jól Guardiola, és kirakta Tourét a Manchester City keretéből, akit nem is vesz vissza addig, amíg Toure vagy az ügynöke bocsánatot nem kér.

Ez a pillanat pedig ma elérkezett, amikor is Yaya Touré személyesen kért bocsánatot hivatalos Facebook-oldalán Guardiolától ügynöke nevében is.

“Szeretnék bocsánatot kérni a magam és a képviseletem nevében is a Manchester City vezetőségétől és munkatársaitól a múltbéli félreértések miatt. Azok az állítások nem az én véleményemet tükrözték. Csak tisztelettel tudok a Manchester Cityre gondolni és mindig is a legjobbakat kívánom a klubnak. Hihetetlenül büszke vagyok, hogy részese lehetek a klub történelmének és a jövőben is segíteni szeretném a csapatot. Azért élek, hogy focizzak és szórakoztassam a szurkolókat. Mindezek mellett szeretném megköszönni a drukkerek üzeneteit, amiket ebben a nehéz időszakban küldtek nekem. Nagyon sokat jelentettek nekem és a családomnak is.” 

Szigeti Andrea