Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Örülnek a játékosok a vasárnapi győzelem után

Hozta a kötelezőt a labdarúgó válogatott. Andorrát négy góllal küldték haza hazánk fiai a Groupama Arénából. A focisták a meccs után örömüket fejezték ki a sajtó képviselőinek. Közülük szemezgettünk most párat.

gulacsi-origoorigo.hu

– Örülök, hogy szinte semmi dolgom nem volt, ez azt jelenti, hogy a csapat jól megoldotta azokat a feladatokat, amit előre megbeszéltünk. Jól zártunk, és a felívelt labdákból sem tudott veszélyt kialakítani az ellenfél. Ahogyan egyre inkább elkaptuk a mérkőzés ritmusát, úgy játszottunk egyre jobban támadásban is. Türelmesen próbáltuk meg feltörni az ellenfél védelmét, ennek pedig megérdemelt győzelem lett az eredménye, így továbbra is tapadunk az előttünk lévő csapatokra. Hat mérkőzés van még hátra, a közvetlen riválisainkkal is találkozunk még, úgyhogy minden esély megvan arra, hogy előrébb lépjünk a tabellán. – mondta a válogatott “portása” Gulácsi Péter.

212364_bese_barnabas-rangado(rangado.hu)

– Úgy gondolom, minden tőlem telhetőt megtettem, próbáltam mindig besegíteni a támadásokban. Korai lenne még kijelenteni, hogy én lennék a csapat első számú jobbhátvédje, de természetesen örülök, hogy az utóbbi két meccsen megkaptam a lehetőséget. Franciaországban gyorsabb a játék, mint az NB I-ben, így ezáltal én is sok területen fejlődtem, amióta eligazoltam, de ez egy természetes folyamat, szeretnék minél magasabb szintre lépni. Alapvetően hasonló feladataim voltak a jobb oldalon, mint a klubcsapatomban, igaz, most a megszokottnál többet támadhattam. A mérkőzés eleje kicsit nehezebb volt, nagyon betömörült az ellenfél. Ahogyan egyre jobban fáradtak, megpróbáltuk gyorsítani a játékot, és megkeresni azokat a területeket, ahol a támadókat meg tudtuk játszani. Úgy mentünk ki a pályára, hogy akkor sem szabad kétségbe esnünk, ha nem szerezzük meg hamar a vezetést. Nagy célt tűztünk ki magunk elé, és azért fogunk küzdeni a következő mérkőzéseken, hogy ezt elérjük. – ezek pedig már Bese Barnabás szavai. Aki pedig továbbra sem gondolja úgy, hogy ő lenne az elsőszámú jobbhátvéd.

blikk-hublikk.hu

„Nagyon örültem, hogy a hideg, már-már szélsőséges időjárás ellenére ennyien kijöttek az idei év utolsó vb-selejtezőjére, bár valószínű, hogy lesz még ennél rosszabb idő is az elkövetkezendő hónapokban – mondta a Nagy Ádám. – Mondjuk azt azért sajnáltam, hogy néhány üres helyet azért így is láttam.”

shutterstock_230536963nso.hu

„Az eleje kicsit akadozott, de erre is számítottunk. Nem azért jöttek ide, hogy szép futballt játszanak, és nem is feltartott kézzel jöttek ki a pályára. Örülök, hogy sikerült minél hamarabb gólt szereznünk, és még az első félidő vége előtt még egyszer betalálnunk, ez sokat könnyített a mérkőzésen. Ha nem is fieszta lett, de egy gólgazdag siker, olyan, amivel szerettük volna feltenni az egész éves munkánkra azt a bizonyos pontot. Ilyenkor mindig mindenki elfelejti gondját-baját, és kijön a meccsre, együtt szurkolva nekünk. Nagyon köszönjük a szurkolóknak! Persze, kellett egy Európa-bajnoki szereplés, de a csapat eljutott egy olyan szintre, hogy van egyfajta önbizalmunk és kisugárzásunk, tehát már nem görcsölünk az eredményen, hanem felépítjük a támadásainkat, és ilyen közönség előtt pedig csak élvezzük a futballt. Tartjuk a lépést, ragadunk az élbolyra, jövőre pedig kell majd a meglepetés!” – Dzsudzsák Balázs a válogatott csapatkapitánya, az M4 Sport-nak.

„Kihagytam az egész hetet, lehet, hogy ezért voltam ennyire friss. Szombat reggel még nem úgy tűnt, hogy játszani tudok, aztán délután már edzettem, és szerencsére javult az állapotom. Örülök a gólomnak, kényelmes győzelmet arattunk, és nem utolsósorban a szurkolóink nagyon megérdemelték, egész évben kitartottak mellettünk. A lelkesedésem nem lankad, szeretnék minél jobban játszani. Biztos nehéz lesz, ha egyszer abbahagyom, de azért még néhány évig biztosan nem. Valahol még mindig fáj a Svájc elleni vereség, jobb lett volna ott nem kikapni. De menni kell előre, javulni kell minden téren, és jövőre egy bravúrra is szükségünk lesz”- örült a góljának és a győzelemnek Gera Zoltán, a Fradi 37 éves középpályása, az M4 Sportnak adott nyilatkozatában.

Endrődi Dávid