Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reagált Jova és a Ferencváros is

Kedden jelent meg az interneten, hogy “Jova Levente a Ferencváros kapusa” a november 12-én leütött egy hölgyet, de eddig sem a kapus sem a klub nem kommentálta az eseményeket. Jova a mai napon közösségi oldalán reagált pár sorban az eseményekre, a klub pedig a hivatalos weboldalára rakott ki egy rövid tájékoztatást.

jova_fradi(csakfoci.hu)

Jova Levente a következőket írta a Facebookoldalára:

“Kedves ismerőseim.
Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni,…
Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek akik ismernek vagy egy kicsit is kedvelnek,tudják,hogy milyen ember vagyok,..akik pedig nem szeretnek azoknak a világ összes bizonyítéka is kevés lenne, hogy higgyenek nekem.
Szeretnélek megkérni benneteket,hogy ne higgyetek el mindent, pláne ne ami bulvárban jelenik meg!
Kezd egyre viccesebb lenni a történet. Eddig is tudtam,hogy az újságíróknak színes a fantáziája de naponta lepődök meg mennyi színnel is dolgoznak! Már várom a holnapi cikket, amelyben a kómából ébredt lány meséli el a történteket.
A továbbiakban nem szeretnék ezekre a kreált történetekre semmilyen formában reagálni!
Köszönöm.”

A kapus pótlására egyes hírek szerint a Soroksáron szereplő, korábban az NB I-ben a Ferencváros kapuját már védő Holczer Ádám érkezhet. Holczer egyébként a Fradi kölcsönjátékosaként játszik jelenleg az NB II meglepetéscsapatában, ráadásul nem egyedül térhet vissza a Népligetbe. Ugyanis Csilus Ádám jó teljesítménye is felkeltette Thomas Doll figyelmét, így nagy valószínűség szerint az eddig egy NB I-es meccsel rendelkező 1996-ban született középpályás (védő) is a Fradival kezdi meg a téli alapozást.

A Ferencváros pedig az alábbi közleményt tette ki weboldalára:

“A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól.”

A jelenlegi helyzet szerint, a szimpatikus kapus nem fogja többet magára húzni szeretett csapatának mezét, pedig korosztálya legtehetségesebb hálóőreként tartják számon. Számára a legjobb az lett volna, ha tavaly nyáron elmegy valamelyik élvonalbeli csapathoz kölcsönbe, s a folyamatos játéknak köszönhetően, idén nyáron visszaverekedhette volna magát a zöld-fehérek kezdőcsapatába. De a kapus mindig elmondta, számára mindennél többet ér a Fradi keretéhez tartozni.

Endrődi Dávid