Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Az ötödik forduló álomcsapata

A whoscored.com statisztikái szerint a következő 11 játékos nyerte el a BL ötödik fordulójának álomcsapatában való szereplést. Nézzük kik is ők:

bl5

Hugo Lloris – Tottenham – GK: Jól védett, amit lehetett megfogott, mi több egy büntető is fent akadt rajta, azonban ő sem tudta megmenteni csapatát a vereségtől és a kieséstől.

Rafael – Lyon – RB: Bejátszotta a jobb oldalt és gól passzt adott Lacazettenek. Ő lett a mérkőzés legjobbja.

Yehvne Khacheridi – Dynamo Kyiv – CB: -Insigne, Mertens és callejon sem tudott rajta kifogni. Parádésan takarított, tökéletesen játszott.

Leonardo Bonucci – Juventus  – CB: Tökéletes játék. Szinte megingathatatlan volt és az ő gólja, mint később kiderült győztes találat lett.

Benjamin Mendy  – Monaco – LB: Uralta a bal oldalt és egy gólpasszt is kiosztott Sidibenek.

Ousmane Dembele  – Dortmund – RM: A “vízilabda” mérkőzés egyik legjobbja gól és 3 gólpassz.

Shinji Kagawa  – Dortmund – CM: CSak úgy mint Dembele ő is nagyon élt a Legia ellen. 2 gól és 1 gólpassz volt a mérlege.

Nuri Sahin – Dortmund -CM: Meglepő, de újabb dortmundi játékos. Sahin “csak” egy gólt lőtt, de végig nagyon jól mozgatta csapatát.

Miroslav Radovic  – Legia Warszawa – LM: Két gólpassz a mérlege az őrületes meccsen. Jól játszott, de ez is kevés volt.

Aleksandra Prijovic  – Legia Warszawa – CF: Két gól, melyek közül az egyik parádésra sikeredett, ráadásul egy kapufája is volt. Jól játszott.

Marco Reus – Dortmund – CF: Az utolsó dortmundi játékos a sérülésből visszatért támadó 2 góllal és egy gólpasszal jelezte, hogy gyorsan formába lendült. Ő lett a meccs embere.