Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte a Real sztárjára vadászik – sajtóhír

Angol és spanyol sajtóhírek szerint az angol Premier League-ben listavezető Chelsea olasz mestere Antonio Conte megaüzletre készül a nyár folyamán és a Real Madridból szeretne erősíteni.

sbzfgioqgemu7cq9zh4g_gettyimages-619021842

Angol és spanyol sajtóhírek szerint Antonio Conte a Chelsea mestere a Real Madrid sztárját Iscot szeretné megszerezni a januári átigazolási szezonban. A 24 éves támadó középpályás ugyan stabil kezdő a madridiaknál az utóbbi időben, de Conte mindenképpen a csapatában szeretné tudni a fiatal spanyol válogatott játékost. A legfrisebb hírek szerint a transzfer a 60 millió eurót is elérheti, és Conte akár belga kapusát Courtoist vagy brazil játékosát Oscart is hajlandó lenne feláldozni.

Isco 2013-ban érkezett a Santiago Bernabéuba, a Malaga együttesétől 27 millió euróért cserébe. A királyi gárdánál a 24 éves játékos 106 mérkőzésen lépett pályára és 17 gólig jutott. A madridiakkal két alkalommal is Bajnokok Ligáját nyert valamint Európai Szuperkupát. A spanyol válogatott játékosa megfordult a Valencia és a Malaga együttesében is pályafutása során.

Isco részt vett a 2009-es U17-es labdarúgó-világbajnokságon, ahol 3 gólt szerzett, valamint a torna harmadik helyén végeztek a válogatottal. A 2011-es U20-as labdarúgó-világbajnokságon 1 gólt szerzett. A 2012. évi nyári olimpián tagja volt az U23-as olimpiai keretnek. 2013. február 6-án a felnőtt válogatottban is bemutatkozott Urugay ellen. Első gólját a válogatottban 2014. november 15-én Fehéroroszország ellen szerezte, Európa-bajnoki selejtezőn.

Isco szerződése 2018. júliusáig érvényes Madridban és a transfermarkt portál 35 millió euróra becsüli a játékos piaci értékét.

Ondik Gábor